marioba Napisano 30 Czerwca 2014 Share Napisano 30 Czerwca 2014 Witam Szanownych Forumowiczów! BT-5, 1:35 Zvezda. Model źle polepiony około roku 1993-4. Rok temu odmyty z Humbrola, lekko poprawiony (ile się dało i tyle na ile mi się chciało) i jakoś tam pomalowany co by nie straszył na półce. Z tego projektu galerii miało nie być, ale w sumie to czemu nie... I tyle.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 30 Czerwca 2014 Share Napisano 30 Czerwca 2014 Się podoba no...mógł kolega jakoś maznąć to co w wieży-widać Zviezdowy plastik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 30 Czerwca 2014 Share Napisano 30 Czerwca 2014 Może jakieś zacieki?? Ogulnie spoko model wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JacekPz Napisano 1 Lipca 2014 Share Napisano 1 Lipca 2014 Podoba mi się. Trochę za czysty jak na ruskiego, ale ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 1 Lipca 2014 Share Napisano 1 Lipca 2014 Podoba mi się. Lubie Twój styl weatheringu, nie przesadzony i jednocześnie bardzo realistyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekmalysek Napisano 1 Lipca 2014 Share Napisano 1 Lipca 2014 Fajny ale merytorycznie to niestety wielka buba pozdr Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 1 Lipca 2014 Share Napisano 1 Lipca 2014 Podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Lipca 2014 Share Napisano 1 Lipca 2014 Jak bym nie wiedział kto to zrobił to bym podejrzewał ciebie - masz właśnie jak pisał Paweł, swój styl. Jednak mógłbyś spróbować robić zdjęcia na jasnym tle bo trzeba się wpatrywać. Choć to ciemne tło tez ma swój klimat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 25 Lipca 2014 Autor Share Napisano 25 Lipca 2014 Po kilku tygodniach w galerii wypada coś napisać.... Dziękuję wszystkim za w miarę pozytywne oceny. Podoba mi się. Lubie Twój styl weatheringu, nie przesadzony i jednocześnie bardzo realistyczny. Cieszę się że mam jakiś styl! Mój "styl" wynika raczej z tego że absolutnie nie potrafię używać pigmentów, pasteli itp. Przy jakiejkolwiek próbie brudzenia np: pigmentami Miga, wychodzi mi straszna kupa... Dlatego brudzę modele tylko i wyłącznie za pomocą artystycznych farb olejnych i dlatego wyglądają tak jak wyglądają... Fajny ale merytorycznie to niestety wielka buba Ależ oczywiście masz całkowicie rację! Jak bym nie wiedział kto to zrobił to bym podejrzewał ciebie - masz właśnie jak pisał Paweł, swój styl. I tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi