Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam Szanownych Forumowiczów!

BT-5, 1:35 Zvezda. Model źle polepiony około roku 1993-4. Rok temu odmyty z Humbrola, lekko poprawiony (ile się dało i tyle na ile mi się chciało) i jakoś tam pomalowany co by nie straszył na półce. Z tego projektu galerii miało nie być, ale w sumie to czemu nie...

IMGP4217_zps32147dd7.jpg

IMGP4219_zpsac85e323.jpg

IMGP4220_zps1f874b58.jpg

IMGP4225_zps5162207a.jpg

IMGP4226_zpse05ba7ff.jpg

IMGP4227_zps68c3f494.jpg

IMGP4230_zpscd0108e5.jpg

IMGP4232_zps64cfda09.jpg

I tyle....

Napisano

Podoba mi się. Lubie Twój styl weatheringu, nie przesadzony i jednocześnie bardzo realistyczny.

Napisano

Jak bym nie wiedział kto to zrobił to bym podejrzewał ciebie - masz właśnie jak pisał Paweł, swój styl. Jednak mógłbyś spróbować robić zdjęcia na jasnym tle bo trzeba się wpatrywać. Choć to ciemne tło tez ma swój klimat.

• 4 weeks later...
Napisano

Po kilku tygodniach w galerii wypada coś napisać....

Dziękuję wszystkim za w miarę pozytywne oceny.

Podoba mi się. Lubie Twój styl weatheringu, nie przesadzony i jednocześnie bardzo realistyczny.

Cieszę się że mam jakiś styl! Mój "styl" wynika raczej z tego że absolutnie nie potrafię używać pigmentów, pasteli itp. Przy jakiejkolwiek próbie brudzenia np: pigmentami Miga, wychodzi mi straszna kupa... Dlatego brudzę modele tylko i wyłącznie za pomocą artystycznych farb olejnych i dlatego wyglądają tak jak wyglądają...

Fajny ale merytorycznie to niestety wielka buba

Ależ oczywiście masz całkowicie rację!

Jak bym nie wiedział kto to zrobił to bym podejrzewał ciebie - masz właśnie jak pisał Paweł, swój styl.

I tyle...