sdk_uk Napisano 16 Lipca 2014 Share Napisano 16 Lipca 2014 Witam wszystkich ponownie.Po krodkiej przerwie chcialbym przedstawic wam moj ostatni model jakim jest Hawk T.Mk.1 Red Arrows Aerobatic Team 2008. Model jest do Airfixa w skali 1/48.Do malowania uzylem farb vallejo air i humbrola plus troche szpachli i lakier na koniec.Dodalem rowniez blaszki od Edka do wnetrza kabiny i na fotele. Jest to moj pierwszy wspolczesny model samolotu i jestem z niego ogromnie zadowolony Fajnie sie go kleilo i w miare bez problemowo. Mam nadzieje ze jakosc zdjec wam podpasi. Po wakacjach zainwestuje w softbox i jakies lampy a narazie jest jak jest :0 Zapraszam do ogladania i komentowania Pozdrawiam Ps niedawno mialem okazje widziec ten zespol na zywo i do tej pory jestem pod wrazeniem ich zdolnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 16 Lipca 2014 Super Moderator Share Napisano 16 Lipca 2014 Super! Bardzo ładnie wymalowany! Podgladałem warsztat często! Well done m8!!! Pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 16 Lipca 2014 Share Napisano 16 Lipca 2014 Gładki jak twarz modelki z reklamy kremu do liftingu. Washa mu chociaż zrób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
holikpzl Napisano 16 Lipca 2014 Share Napisano 16 Lipca 2014 Bardzo fajny modelik Też teraz robie red arrowsa tyle że w 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sdk_uk Napisano 16 Lipca 2014 Autor Share Napisano 16 Lipca 2014 Gładki jak twarz modelki z reklamy kremu do liftingu. Washa mu chociaż zrób. W tym przypadku wash jest nie wskazany na tych samolotach grama brudu nie ma pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 16 Lipca 2014 Share Napisano 16 Lipca 2014 Nie nie nie. Nie mówię o brudzie, ale o samym podkreśleniu linii podziałowych. I też nie mówię, żeby robić "czarne krechy" jak w jakimś nie przymierzając Die-cast'cie. Retusz wyciągnie szczegóły na wierzch, ot co. Ciemnobrązowy wash (czy jakiś brunatny kolor) nie będzie zbyt kontrastował z kolorem bazowym więc krzywdy modelowi nie zrobisz. Model jest zrobiony schludnie, błyszczy się jak na festyn i ok, zgodnie z oryginałem. Ale naprawdę, aż się prosi o podkreślenie szczegółów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 17 Lipca 2014 Share Napisano 17 Lipca 2014 Ciekawostka. Jak wypada Airfix pod względem składalności? Po wakacjach zainwestuje w softbox i jakies lampy Na pewno będzie to dobra inwestycja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sdk_uk Napisano 17 Lipca 2014 Autor Share Napisano 17 Lipca 2014 Odnośnie tego zastawu bardzo miękko i gładko składa się jak lego.Szpachli użyłem naprawdę mało. Generalnie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 17 Lipca 2014 Share Napisano 17 Lipca 2014 Bardzo ładny. _____________________________________________________________ Na warsztacie: Ar-2 - Amodel 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pastk4 Napisano 2 Sierpnia 2014 Share Napisano 2 Sierpnia 2014 Fajny maluch, czysto wykonany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi