raf Napisano 15 Lipca 2015 Autor Share Napisano 15 Lipca 2015 Witam, jestem tu nowy ale z ciekawością oglądnąłem tę imponująca kolekcję.Czy pojawiło się w niej coś nowego? Pojawi sie ...tylko przegiąłem z drukarką i muszę czekać na kamo do LVGCVI No znam takich co mają modele liczące w tysiące Nawet jakby kol raf zbierał same polonica to jeszcze mu bardzo dużo brakuje. Faktycznie ma ich być tysiąc na stulecie ,a że będzie duużo brakować...święte słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 15 Lipca 2015 Share Napisano 15 Lipca 2015 Piękne modele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p11c Napisano 18 Lipca 2015 Share Napisano 18 Lipca 2015 A robisz coś całkowicie od podstaw? Bo to naprawdę super wyzwanie i uczucie jak masz jakiś modelik inny. Ja już sporo takich zrobiłem więc osobiście polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 25 Sierpnia 2016 Share Napisano 25 Sierpnia 2016 ...Nieźle tego ulepiłeś - Super kolekcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek-Krowa Napisano 25 Sierpnia 2016 Share Napisano 25 Sierpnia 2016 duża i piękna kolekcja :]. a z ciekawości zapytam czy miałeś swój ,,wątek'' w minireplice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 16 Sierpnia 2021 Share Napisano 16 Sierpnia 2021 Wiem, że odkopuję wątek z przed paru lat, ale właśnie zbieram szczękę z podłogi. PIĘKNA KOLEKCJA ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raf Napisano 17 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2021 W 2018 większość (ponad 200 szt.) poleciała do Muzeum w Dęblinie, gdzie jak mam nadzieję są do dziś. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slaw_21 Napisano 17 Sierpnia 2021 Share Napisano 17 Sierpnia 2021 Piękna kolekcja, do tego bardzo cieszy fakt, że mogła trafić do muzeum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 17 Sierpnia 2021 Share Napisano 17 Sierpnia 2021 Gratuluję umieszczenia kolekcji w muzeum. Nieukrywam, że ja też kiedyś pragnę oddać swoją kolekcję do któregoś z muzeów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi