bazylms Napisano 1 Września 2014 Share Napisano 1 Września 2014 Przetrzyj siedzenia rozjaśnionym bazowym uzywając suchego pędzla - bedzie efekt wytartej powłoki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwierzak-fuzzy Napisano 1 Września 2014 Autor Share Napisano 1 Września 2014 mozesz mi opisać tą technike krok po kroku? Mam najpierw psiknąć sido czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Września 2014 Share Napisano 1 Września 2014 Weź sobie ten brąz i rozjaśnij go np. białym. Potem pomocz miękki pędzel w farbę i wytrzyj w ręcznik papierowy aż przestanie zostawiać ślady. Wtedy szybkimi ruchami (coś jakbyś kurz zmiatał) przecieraj powierzchnię. Powinna zacząć delikatnie osadzić się farba. Zerknij na fotę oparcia - tak to wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwierzak-fuzzy Napisano 2 Września 2014 Autor Share Napisano 2 Września 2014 Podpowie mi ktoś jak zrobić ślady użytkowania na tej czarnej podłodze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Września 2014 Share Napisano 2 Września 2014 Może suchy pędzel jak wyżej i trochę odprysków metalizerem? Szczerze to nie wiem, tak sobie gdybam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 3 Września 2014 Share Napisano 3 Września 2014 opony potraktowałem brązem VangoghaMoim zdaniem silnik i wydech również zasługuje na potraktowanie olejamiPodpowie mi ktoś jak zrobić ślady użytkowania na tej czarnej podłodze?Tak jak pisze Krzysiek suchy pędzel ale nie metalizerem tylko brązami. Coś mi się wydaje że podłoga była ze sklejki. Polecam stronę KLIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Września 2014 Share Napisano 3 Września 2014 Dzięki Marcin za sprostowanie mnie. Ja jak wiesz kleje czołgi, a one drewnianych podłóg nie mają, he, he. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwierzak-fuzzy Napisano 7 Września 2014 Autor Share Napisano 7 Września 2014 Dzięki za rady na pewno z korzystam. Wydech i silnik był traktowany olejami ale może za słabo poprawię. Tym czasem pokazuje wypociny tego weekendu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwierzak-fuzzy Napisano 21 Września 2014 Autor Share Napisano 21 Września 2014 Po dłuższej przerwie kilka fotek pomalowanych elementów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwierzak-fuzzy Napisano 10 Listopada 2014 Autor Share Napisano 10 Listopada 2014 Dawno mnie tu nie było. Słabo z czasem. Jednak nie próżnowałem i czasami co nieco pogrzebałem przy modelu. Duże problemy sprawiła mi kabina a w szczególności pokrywy silnika, przez co nie wygląda to najlepiej. Chociaż teraz uzmysłowiłem sobie ze najgorsze defekty zasłaniają koła zapasowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 11 Listopada 2014 Share Napisano 11 Listopada 2014 Model jest czysto pomalowany, ale czy oslona grila nie powinna byc pomalowana w kolorze zieleni, jak kabina i paka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekmalysek Napisano 11 Listopada 2014 Share Napisano 11 Listopada 2014 Model jest czysto pomalowany, ale czy oslona grila nie powinna byc pomalowana w kolorze zieleni, jak kabina i paka. powinna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwierzak-fuzzy Napisano 11 Listopada 2014 Autor Share Napisano 11 Listopada 2014 W tym malowaniu ma być czarna. Tak przynajmniej jest w instrukcji. Można zerknąć na zdjęcie na początku relacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwierzak-fuzzy Napisano 15 Listopada 2014 Autor Share Napisano 15 Listopada 2014 Nałożyłem na model washa. Nie podoba mi się ten model na zdjęciach - w rzeczywistości wygląda super. Mój aparat nie jest najlepszy. Bez lampy zdjęcia są ciemne, gdy włączę lampę światło się dziwnie odbija zakłamuje rzeczywistość. Np. plama na tylnej części kabiny która na zdjęciach wygląda szkaradnie w rzeczywistości jest delikatnym przybrudzeniem. Miejsca za kabiną gdzie nie doszedłem pędzlem na zdjęciach są okropne w rzeczywistości nawet jakby się przyglądać z bliska to wygląda to naturalnie. Podobnie jest z wgłebieniami przy pokrywach silnika - brudzenie nie jest tak mocne jak to pokazują zdjęcia. Nie wiem czy tym aparatem jest sens robić zdjęcia wstawiać je tutaj i tłumaczyć ze to co widać to nie widać. Z drugiej strony nie swędzi mnie aby iść do sklepu i kupić lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi