waldeczek Napisano 14 Sierpnia 2014 Share Napisano 14 Sierpnia 2014 Witam. Zaczynam nowy warsztat. Teraz zajmuje sie Tygryskiem II. Zobaczymy co z tego wyjdzie... Chętnie posłucham co mogę pozmieniać. Na razie mam kolor bazowy - będe robić trójkolorowy kamuflaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrix94 Napisano 16 Sierpnia 2014 Share Napisano 16 Sierpnia 2014 Jestem bardzo ciekawy efektu końcowego. Trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 18 Sierpnia 2014 Share Napisano 18 Sierpnia 2014 Zaglądam i dopinguję. Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldeczek Napisano 1 Września 2014 Autor Share Napisano 1 Września 2014 Witam. Dziękuje za opinie. Teraz wygląda tak:) Co jeszcze trzeba poprwić albo zmienić czekam na opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrix94 Napisano 5 Września 2014 Share Napisano 5 Września 2014 Póki co mi się bardzo podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek1984jedlicze Napisano 5 Września 2014 Share Napisano 5 Września 2014 Piękny model. Super malowanie i nie przesadzone jak dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthew Napisano 5 Września 2014 Share Napisano 5 Września 2014 Prze efekciarsko! Trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Września 2014 Share Napisano 5 Września 2014 Podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi