dawid9712 Napisano 25 Sierpnia 2014 Share Napisano 25 Sierpnia 2014 Co do ceny to w sumie tak rozłożona nie jest aż tak odczuwalna. Ja np. nie palę ale przeciętny palacz, który pali jedną paczkę dziennie, w tygodniu wydaje ponad 70 zł. więc to nie tak dużo wcale, w porównaniu z papierosami. Co do reszty masz rację ale wspomnieć o tym chyba można i nikomu ten temat chyba nie przeszkadza nikomu, poza tym model też ma elementy plastikowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 25 Sierpnia 2014 Share Napisano 25 Sierpnia 2014 Ale dalej to 3400zł, za to można już nawet samochód kupić, ot model w 1:1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 26 Sierpnia 2014 Share Napisano 26 Sierpnia 2014 Ciekawe po ilu numerach się urwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alek Napisano 30 Sierpnia 2014 Share Napisano 30 Sierpnia 2014 Samochód to i za 500 zł kupisz:) Mam nadzieję że znajdzie się jeszcze sporo modelarzy i dociągną do końca:) Jak na razie to tak się przedstawia ten T-34:) Sory za jakość zdjęć ale sprzęt nie najlepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 30 Sierpnia 2014 Share Napisano 30 Sierpnia 2014 Właz ma inny kolor? Osłony wizjerów też tak zalatuje inną zielenią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 30 Sierpnia 2014 Share Napisano 30 Sierpnia 2014 - to jest forum modelarstwa plastikowego (przynajmniej tak ma w nazwie) a nie forum skręcania metalowego puzzle przy pomocy śrubek Nie bądź taki restrykcyjny. Modele z żywicy też nie pasują do forum modelarstwa plastikowego? Poza tym przedstawiono na tym forum wiele modeli, których sklejenie było dużo prostsze niż skręcenie tego "metalowego puzzla". Sam nie kupię, ale chętnie popatrzę co z tego wyjdzie, jeśli ktoś kto kupi i zacznie składać, zechce się dzielić obrazkami z postępu prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid9712 Napisano 31 Sierpnia 2014 Share Napisano 31 Sierpnia 2014 Wszystko ma takie same kolory, wina zdjęć. Mam nadzieję, że kilka osób go kupi a to, że ktoś chce to nie znaczy by inne osoby mu odradzały bo to jego pieniądze i jeśli ma kasę to nic złego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alek Napisano 1 Września 2014 Share Napisano 1 Września 2014 Dokładnie, wina zdjęć i może dlatego, że są to zewnętrzne części to jest takie złudzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raphael Napisano 1 Września 2014 Autor Share Napisano 1 Września 2014 Taaa, u mnie wszystko jest tego samego koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyklop Napisano 2 Września 2014 Share Napisano 2 Września 2014 (edytowane) Trumpeter ma lepszy model w 1:16 i wnetrze bomba Edytowane 2 Września 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaszekpoz Napisano 2 Września 2014 Share Napisano 2 Września 2014 Chyba LEPSZY!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christophorus21 Napisano 17 Września 2014 Share Napisano 17 Września 2014 Właśnie pojawił się w Mojehobby.pl http://www.mojehobby.pl/products/T-34-85-Model-1944-Factory-No-183.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid9712 Napisano 23 Września 2014 Share Napisano 23 Września 2014 Kolekcji w sklepach już nie ma. Nigdzie nie zauważyłem. Ani jak ostatnio byłem w empiku, ani w inmedio czy innych ruchach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi