KrzychuP Napisano 21 Sierpnia 2014 Share Napisano 21 Sierpnia 2014 Witajcie ,a sobie zrobię takiego pojazda ,raczej na forach rzadko się pojawia: Model zostanie wzbogacony dedykowanymi blachami Edka ,zrobiłbym go wcześniej ale nasza kochana PP przetrzymała mi blachy. Malowanie zapewne UN z Bośni jakoś w tym stylu: ...a teraz idę lepić. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Sierpnia 2014 Share Napisano 21 Sierpnia 2014 O dziwo tez mam Warriora na składzie. Będę zatem podglądał, a jak już chwała twojego przeminie to może wyciągnę swojego. Za szybko się to jednak nie zapowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 21 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2014 Dawaj Krzychu do wspólnego warsztatu miejsce się znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Sierpnia 2014 Share Napisano 21 Sierpnia 2014 Chętnie bym dołączył, ale chwilowo pracujemy nad stabilizacją życia po urodzeniu małego i raczej będzie sukces jak mi się uda rozgrzebane projekty do końca roku zakończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 21 Sierpnia 2014 Share Napisano 21 Sierpnia 2014 Też mam Warriora ale będzie budowany w malowaniu "Szczurów Pustyni " jak zwykle z Operacji Desert Storm .proponowałbym Ci też kupić lufę działka "Rarden" z RB Modela (nie pożałujesz ). Pozdrawiam M1A1(HA) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cortez 77 Napisano 22 Sierpnia 2014 Share Napisano 22 Sierpnia 2014 zapowiada się ciekawy warsztat, chętnie będę zaglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 22 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2014 Też mam Warriora ale będzie budowany w malowaniu "Szczurów Pustyni " jak zwykle z Operacji Desert Storm .proponowałbym Ci też kupić lufę działka "Rarden" z RB Modela (nie pożałujesz ). Pozdrawiam M1A1(HA) a to nie jest przypadkiem do LAV-25 ,bo do Warriora chyba nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 22 Sierpnia 2014 Share Napisano 22 Sierpnia 2014 Oj będę tu wpadać zapowiada się ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 23 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2014 Tyle do tej pory zrobiłem: a pracuję nad peryskopami i wieżą: na razie tylko pozaginane bo zamówiłem sobie klej cyjanoakrylowy z pędzelkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 23 Sierpnia 2014 Share Napisano 23 Sierpnia 2014 A możesz podać linka z tym klejem ? Bo sam jestem zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 23 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2014 Proszę tu masz ten najtańszy: http://www.jadarhobby.pl/magic-glue-klej-cyjanoakrylowy-pedzelkiem-sredni-7g-p-35050.html pełno tego po sieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 23 Sierpnia 2014 Share Napisano 23 Sierpnia 2014 Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi