rucek Napisano 22 Sierpnia 2014 Share Napisano 22 Sierpnia 2014 Myślałem w jakim dziale to umieścić i wymyśliłem że tu A pytanie brzmi następująco: Kto z obecnych modelarzy jest z Olsztyna?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 24 Sierpnia 2014 Share Napisano 24 Sierpnia 2014 Myślałem w jakim dziale to umieścić i wymyśliłem że tu No to pomysł niezbyt trafiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 24 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2014 A jednak tu trafiłeś GRATULUJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Micz Napisano 5 Września 2014 Share Napisano 5 Września 2014 Np ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xychu Napisano 3 Października 2014 Share Napisano 3 Października 2014 Ja jestem też z Olsztyna. Tyle, że modelarz ze mnie pośledni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 3 Października 2014 Share Napisano 3 Października 2014 też jestem z Olsztyna. zapraszamy do modelarni w Pałacu Młodzieży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzer_lehr Napisano 3 Października 2014 Share Napisano 3 Października 2014 zapraszamy do modelarni w Pałacu Młodzieży. Panie Andrzeju, a czy dla mniej doświadczonego modelarza z prowincji znajdzie się miejsce w modelarni??? Proszę o odpowiedź. Jestem żywo zainteresowany. Maciej BUDYŃ Bedyński Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 3 Października 2014 Autor Share Napisano 3 Października 2014 Przecież Elbląg to jakieś 100 km od Olsztyna ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 3 Października 2014 Share Napisano 3 Października 2014 Maciej, dla Ciebie zawsze :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi