Super Moderator Reflect Napisano 29 Stycznia 2015 Super Moderator Share Napisano 29 Stycznia 2015 No świetny jest! Super mi pasuje! Jedyny element który bym delikatnie przykurzył to tylne światła stopu - bardzo czyste są - no ale może kierowca chciał być widoczny na drodze :-) pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 18 Kwietnia 2015 Share Napisano 18 Kwietnia 2015 Oooo! Przeoczyłem ten temat. Finał rzeczywiście obronił się sam Prezentuje się świetnie. Mały detal, którego kiedyś sam nie stosowałem- transparentne farby do świateł. Drobiazg, a dodają realizmu i jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 16 Maja 2016 Autor Share Napisano 16 Maja 2016 Ups I did it again Z V BFM w Koszalinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 16 Maja 2016 Share Napisano 16 Maja 2016 Gratulacje! Swoją droga mam małe pytanie o kolor brezentowego dachu na budzie. Jakiego użyłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 16 Maja 2016 Autor Share Napisano 16 Maja 2016 Prawdopodobnie to było xf-49 Khaki Tamyia jeśli nie pamięć nie myli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi