ams Napisano 10 Września 2014 Share Napisano 10 Września 2014 Witam szanownych... po długiej przerwie udało mi się ukończyć kolejny modelik. Tym razem to znooooowuuuuu Tygrysek :c)))... nic na to nie poradzę O modelu... Dragon + Voyager (PE) + Eureka (linki). Malowany: Tamiya+Mig (chemia) Zapraszam do oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 10 Września 2014 Share Napisano 10 Września 2014 Tym razem to znooooowuuuuu Tygrysek :c)))... nic na to nie poradzę Model jak na skalę robi wrażenie. PZdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakx Napisano 10 Września 2014 Share Napisano 10 Września 2014 W mojej opinii tygrys I (PW VI) to najpiękniejszy i najciekawszy czołg okresu 2 wojny światowej - doskonale Cię rozumiem. Wykonanie bardzo ładne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 10 Września 2014 Share Napisano 10 Września 2014 Kolejny świetny Tygrys w Twoim wykonaniu Ile ich już masz i ile jeszcze czeka w kolejce ? Figurki z Mig'a ? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Września 2014 Share Napisano 16 Września 2014 Bardzo ładna praca - nie zauważyłem skali na początku. Dopiero po wpisie Seby. Jedno co mi troszkęnie pasuje to idealnie czysta wieża. Może kilka niewielkich zacieków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ams Napisano 17 Września 2014 Autor Share Napisano 17 Września 2014 Ile ich już masz i ile jeszcze czeka w kolejce ? Figurki z Mig'a ? Miałem 4... dwa z nich poszły na allegro (miały błędy merytoryczne i to mnie trochę denerwowało ) . Teraz z tą "3" jest trzy, a prawie gotowy jest czwarty i czeka jeszcze cztery.... Na końcu ma być osiem Tak figurki to Mig... Jedno co mi troszkęnie pasuje to idealnie czysta wieża. Może kilka niewielkich zacieków? Nie przepadam za totalnie upapranymi modelami, gdzie spod błota i zacieków niewiele widać. Maziałem wieże ale bałem się przedobrzyć. Na dostępnych zdjęciach tego egzemplarza kolor biały camo jest czyściutki jak pierwszy śnieg, więc ten mój jest prawie taki... Może pomaziam ją jeszcze troszeczkę aby kontrast był mniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldeczek Napisano 18 Września 2014 Share Napisano 18 Września 2014 Wielkie brawa. Bardzo porządna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 5 Października 2014 Share Napisano 5 Października 2014 Zawiodłem się :( Nie mam do czego się przywalić, ech A na poważnie, to kiedy wreszcie wystawisz się na wystawie, np. w Coruscant? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 12 Października 2014 Share Napisano 12 Października 2014 Czapki z głów Kolego - i figurki w tej skali ajajaj ..Reasumując Dio: jest orgazm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi