enten Napisano 11 Września 2014 Share Napisano 11 Września 2014 Witajcie, pierwsza moja galeria, więc i model z dawnych czasów Model Zvezda trochę blaszek Abera do panzer I gąsienice ogniwkowe Maquette oraz sporo pracy własnej Malowanie Łukasz Orczyc-Musiałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 12 Września 2014 Share Napisano 12 Września 2014 Fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Września 2014 Share Napisano 12 Września 2014 Obicia jak dl anie troszkę za mocne. Reszta mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldeczek Napisano 18 Września 2014 Share Napisano 18 Września 2014 Kawał porządnej roboty..ale o zdjęcia postaraj się lepsze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 18 Września 2014 Share Napisano 18 Września 2014 godzien jest lepszych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekmalysek Napisano 18 Września 2014 Share Napisano 18 Września 2014 ale kto go malował? przy zdjęciach jest andnotacja że malował go Łukasz-więc kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 18 Września 2014 Autor Share Napisano 18 Września 2014 wykonanie moje malowanie Łukasz Orczyc-Musiałek z czasem mam nadzieję, że dorobię się lepszego warsztatu fotograficznego. Te foty są sprzed kilku lat, przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi