enten Napisano 11 Września 2014 Napisano 11 Września 2014 Witajcie, pierwsza moja galeria, więc i model z dawnych czasów Model Zvezda trochę blaszek Abera do panzer I gąsienice ogniwkowe Maquette oraz sporo pracy własnej Malowanie Łukasz Orczyc-Musiałek Cytuj
bazylms Napisano 12 Września 2014 Napisano 12 Września 2014 Obicia jak dl anie troszkę za mocne. Reszta mi się podoba. Cytuj
waldeczek Napisano 18 Września 2014 Napisano 18 Września 2014 Kawał porządnej roboty..ale o zdjęcia postaraj się lepsze.. Cytuj
slawekmalysek Napisano 18 Września 2014 Napisano 18 Września 2014 ale kto go malował? przy zdjęciach jest andnotacja że malował go Łukasz-więc kto? Cytuj
enten Napisano 18 Września 2014 Autor Napisano 18 Września 2014 wykonanie moje malowanie Łukasz Orczyc-Musiałek z czasem mam nadzieję, że dorobię się lepszego warsztatu fotograficznego. Te foty są sprzed kilku lat, przepraszam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi