Skocz do zawartości

M1114 Frag 5, GROM Afganistan. Bronco 1:35

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Mam zamiar dobrze się bawić jednocześnie zwiększając liczbę modeli pojazdów, z których GROM. Wybór padł na następującą konfigurację

2_zps5fe4bf7d.jpg

przy udziale modelu bazowego

DSCF7171_zps27247881.jpg

Wersja pudełkowa wzbogacona żywicznymi klamotami i blaszanym tylnym zderzakiem wraz z półką

Edytowane przez Gość
Napisano

Serwus.

Kiedyś też będę tak umiał... I kiedyś też będę miał taką kolekcję Młotków...

Przynajmniej będę do tego dążył...

Powodzenia z tym projektem.

• Super Moderator
Napisano

Trololo - a podstawka będzie? hihihiihihi :-) Powodzenia i czekam na update.

pozdrawiam

Christian

• 4 weeks later...
  • Super Moderator
Napisano

Eleganciaro! Ile zajęło Tobie złożenie go do kupy (w godzinach)? Tak mniej więcej.

pozdrawiam

Christian

Napisano
Eleganciaro! Ile zajęło Tobie złożenie go do kupy (w godzinach)? Tak mniej więcej.

pozdrawiam

Christian

Nie mam pojęcia - zacząłem na dobre jakies 3 tyg temu, na przemian z M1114 SOF. Uwzględnić trzeba skladalność jak LEGO ( z wyjątkiem wygiętej w śmigło w tym egzemplarzu maski ) i brak inwestycji czasowej w środek. Podsumowując- w miarę szybko

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
Napisano

Kilka elementów wieży+ operator ( błyszczy się pomimo cholernego lakieru :mur: ) . Jeszcze dużo roboty, ale mam nadzieję, że małymi krokami go dokończę. Dołozyłem tez trochę na maskę- atmosfera ma być postojowa.

IMG_6892_zps3ca2e177.jpg

IMG_6895_zps198e948d.jpg

IMG_6896_zpsc8cf0aa4.jpg

IMG_6900_zps2e09458e.jpg

IMG_6903_zps08cf4e78.jpg

• 1 month later...
Napisano
Lufę nawierciłeś?

Nie- niestety NSW ( jedyny dostępny na rynku) z zestawu spadochroniarzy rosyjskich jest tylko wyrobem karabinopodobnym. Detal słabiutki i tworzywo przypominające zastygły budyń. Nie podejmuję się tego modyfikować w obawie o utratę całej lufy

Napisano
Nie pękaj! Mnie się udało

Bo Ty jesteś "Miszcz"

Ps. Z wierteł mam tylko 6,7,8 do drewna i 10,12,14 do betonu. Nadadzą się?