makinen Napisano 14 Września 2014 Share Napisano 14 Września 2014 (edytowane) Mam zamiar dobrze się bawić jednocześnie zwiększając liczbę modeli pojazdów, z których GROM. Wybór padł na następującą konfigurację przy udziale modelu bazowego Wersja pudełkowa wzbogacona żywicznymi klamotami i blaszanym tylnym zderzakiem wraz z półką Edytowane 14 Września 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berni Napisano 14 Września 2014 Share Napisano 14 Września 2014 Serwus. Kiedyś też będę tak umiał... I kiedyś też będę miał taką kolekcję Młotków... Przynajmniej będę do tego dążył... Powodzenia z tym projektem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 14 Września 2014 Autor Share Napisano 14 Września 2014 Kiedyś też będę tak umiał... . A co tu umieć? Bronco się jak Lego składa. Działaj z tą kolekcją, działaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 15 Września 2014 Super Moderator Share Napisano 15 Września 2014 Trololo - a podstawka będzie? hihihiihihi :-) Powodzenia i czekam na update. pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 15 Września 2014 Autor Share Napisano 15 Września 2014 Trololo - a podstawka będzie? Panowie, co się tak uparliście na te podstawki? NIE ROBIĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajtok Napisano 17 Września 2014 Share Napisano 17 Września 2014 Trololo - a podstawka będzie? Panowie, co się tak uparliście na te podstawki? NIE ROBIĘ I bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 17 Września 2014 Share Napisano 17 Września 2014 Ciekawy temat, będę zaglądał tym bardziej, że sam mam chęć na ten model tyle, że w innym malowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 16 Października 2014 Autor Share Napisano 16 Października 2014 poskładany i gotowy do malowania+ do montażu stelaz na skrzynki na tylnej ścianie wieży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 16 Października 2014 Super Moderator Share Napisano 16 Października 2014 Eleganciaro! Ile zajęło Tobie złożenie go do kupy (w godzinach)? Tak mniej więcej. pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 16 Października 2014 Autor Share Napisano 16 Października 2014 Eleganciaro! Ile zajęło Tobie złożenie go do kupy (w godzinach)? Tak mniej więcej. pozdrawiam Christian Nie mam pojęcia - zacząłem na dobre jakies 3 tyg temu, na przemian z M1114 SOF. Uwzględnić trzeba skladalność jak LEGO ( z wyjątkiem wygiętej w śmigło w tym egzemplarzu maski ) i brak inwestycji czasowej w środek. Podsumowując- w miarę szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 22 Października 2014 Autor Share Napisano 22 Października 2014 Baza pomalowana- niestety zdjęcia przy sztucznym świetle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piecu_KP Napisano 22 Października 2014 Share Napisano 22 Października 2014 GROMiki też przewidziane? Model bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 22 Października 2014 Autor Share Napisano 22 Października 2014 GROMiki też przewidziane? myślisz o figurantach? Z racji zamknięcia na głucho- nie. Podstawki nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piecu_KP Napisano 22 Października 2014 Share Napisano 22 Października 2014 Szkoda. Może sam się kiedyś pokuszę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 22 Października 2014 Autor Share Napisano 22 Października 2014 GROMek jest tutaj http://humvee-models.com/viewtopic.php?f=4&t=1232 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 31 Października 2014 Autor Share Napisano 31 Października 2014 Mały postęp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 5 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2014 Doszły tylko zasłonki w barwie bazowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 11 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2015 Kilka elementów wieży+ operator ( błyszczy się pomimo cholernego lakieru :mur: ) . Jeszcze dużo roboty, ale mam nadzieję, że małymi krokami go dokończę. Dołozyłem tez trochę na maskę- atmosfera ma być postojowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 11 Lutego 2015 Autor Share Napisano 11 Lutego 2015 Ostatni rzut oka przed delikatnym brudzeniem i kurzem. Co poprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 11 Lutego 2015 Share Napisano 11 Lutego 2015 Lufę nawierciłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 11 Lutego 2015 Autor Share Napisano 11 Lutego 2015 Lufę nawierciłeś? Nie- niestety NSW ( jedyny dostępny na rynku) z zestawu spadochroniarzy rosyjskich jest tylko wyrobem karabinopodobnym. Detal słabiutki i tworzywo przypominające zastygły budyń. Nie podejmuję się tego modyfikować w obawie o utratę całej lufy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 11 Lutego 2015 Share Napisano 11 Lutego 2015 Nie pękaj! Igła i delikatnie dziurkujesz na środku. Potem coraz odważniej i w zasadzie samą igłą możesz całą robotę zrobić. Ewentualnie dokończyć wiertełkiem Mnie się udało : http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=68&t=40364 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 11 Lutego 2015 Autor Share Napisano 11 Lutego 2015 Nie pękaj! Mnie się udało Bo Ty jesteś "Miszcz" Ps. Z wierteł mam tylko 6,7,8 do drewna i 10,12,14 do betonu. Nadadzą się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 11 Lutego 2015 Share Napisano 11 Lutego 2015 "Miszcz" Dobre, dobre... Dobrze, że nie pracujesz na platformie wiertniczej, stamtąd to byś miał dopiero wiertełko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 16 Lutego 2015 Autor Share Napisano 16 Lutego 2015 Galeria viewtopic.php?f=68&t=47815&p=699623#p699623 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi