Djmarcop Posted September 16, 2014 Share Posted September 16, 2014 Witam, przedstawiam galerię mojej panterki. Skala itp w tytule. Oceniajcie! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enten Posted September 16, 2014 Share Posted September 16, 2014 Pierwsza myśl, że to 1:35 tylko strasznie skaszaniona. Ostatnie zdjęcie uzmysłowiło mi skalę. Jest ok, widać, że malowana pędzlem. Jedyne co mnie strasznie razi to wrażenie jakbyś ten model wcisnął w kupę. Ta podstawka nie nadaje się do niczego... Nie obraź się ale moja podpowiedź jest taka abyś w miarę możliwości zrobił nową bo na tej strasznie traci w odbiorze. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr_P Posted September 16, 2014 Share Posted September 16, 2014 a co się stało z zestawowymi kalkami z numerem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted September 16, 2014 Share Posted September 16, 2014 Wiem że skala 1/72, ale można było troszke lepiej. Szczególnie kiepsko wyglada to błoto. Numery też wyglądu nie poprawiają. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stojkovic Posted September 17, 2014 Share Posted September 17, 2014 Nie mam zwyczaju oceniania nie swojej skali, ale generalnie w pełni potwierdzam opdbiór podstawki jako mocno kojarzącą się z kupą... brakuje zróżnicowania odcieni i błoto jak na tę skalę zdecydowanie za grube. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
victhor Posted September 17, 2014 Share Posted September 17, 2014 oceniać wykonania modelu nie będę bo lepsi ode mnie już to zrobili.Ja zwrócę Tobie uwagę na sposób w jaki pokazałeś swoją pracę.Tak się akurat składa że trochę się interesuję fotografią i to co pokazujesz to dokładnie odwrotność tego co powinieneś zrobić.Rozumiem że zdjęcia robione telefonem,rozumiem że możesz nie wiedzieć jak zrobić dobre zdjęcie,jednak chciałeś pokazać swoją pracę i powinieneś chociaż zapoznać się z podstawami.Zwłaszcza że komórka nakłada dodatkowe ograniczenia jeśli idzie o robienie zdjęć.Jeżeli masz możliwość to poczytaj o podstawach fotografii i jak masz to poćwicz robienie zdjęć choćby zwykłym aparatem cyfrowym a sam zobaczysz różnicę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waldeczek Posted September 18, 2014 Share Posted September 18, 2014 Popracuj nad błoceniem...nie jest zle.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts