Djmarcop Napisano 16 Września 2014 Share Napisano 16 Września 2014 Witam, przedstawiam galerię mojej panterki. Skala itp w tytule. Oceniajcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 16 Września 2014 Share Napisano 16 Września 2014 Pierwsza myśl, że to 1:35 tylko strasznie skaszaniona. Ostatnie zdjęcie uzmysłowiło mi skalę. Jest ok, widać, że malowana pędzlem. Jedyne co mnie strasznie razi to wrażenie jakbyś ten model wcisnął w kupę. Ta podstawka nie nadaje się do niczego... Nie obraź się ale moja podpowiedź jest taka abyś w miarę możliwości zrobił nową bo na tej strasznie traci w odbiorze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 16 Września 2014 Share Napisano 16 Września 2014 a co się stało z zestawowymi kalkami z numerem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Września 2014 Share Napisano 16 Września 2014 Wiem że skala 1/72, ale można było troszke lepiej. Szczególnie kiepsko wyglada to błoto. Numery też wyglądu nie poprawiają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 17 Września 2014 Share Napisano 17 Września 2014 Nie mam zwyczaju oceniania nie swojej skali, ale generalnie w pełni potwierdzam opdbiór podstawki jako mocno kojarzącą się z kupą... brakuje zróżnicowania odcieni i błoto jak na tę skalę zdecydowanie za grube. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
victhor Napisano 17 Września 2014 Share Napisano 17 Września 2014 oceniać wykonania modelu nie będę bo lepsi ode mnie już to zrobili.Ja zwrócę Tobie uwagę na sposób w jaki pokazałeś swoją pracę.Tak się akurat składa że trochę się interesuję fotografią i to co pokazujesz to dokładnie odwrotność tego co powinieneś zrobić.Rozumiem że zdjęcia robione telefonem,rozumiem że możesz nie wiedzieć jak zrobić dobre zdjęcie,jednak chciałeś pokazać swoją pracę i powinieneś chociaż zapoznać się z podstawami.Zwłaszcza że komórka nakłada dodatkowe ograniczenia jeśli idzie o robienie zdjęć.Jeżeli masz możliwość to poczytaj o podstawach fotografii i jak masz to poćwicz robienie zdjęć choćby zwykłym aparatem cyfrowym a sam zobaczysz różnicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldeczek Napisano 18 Września 2014 Share Napisano 18 Września 2014 Popracuj nad błoceniem...nie jest zle.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi