lulu Napisano 16 Września 2014 Share Napisano 16 Września 2014 Takie małe to, że pod dioramę chyba nie podejdzie W ogóle wiele się tu nie narobiłem, zrobiłem dodge, który zresztą nie wyszedł mi za bardzo; dodałem figury z wcześniejszej dioramki, której się pozbyłem i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Września 2014 Share Napisano 16 Września 2014 A mnie tam się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 18 Września 2014 Share Napisano 18 Września 2014 Mi też się podoba. Nie rozumiem czemu nazwa tematu po angielsku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 25 Września 2014 Share Napisano 25 Września 2014 Kompozycja fajna. Podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 26 Września 2014 Super Moderator Share Napisano 26 Września 2014 Ja też się przyłącze - podoba mi się! pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lulu Napisano 27 Września 2014 Autor Share Napisano 27 Września 2014 Fajnie, że się podoba. Zdjęcia trochę słabe - zauważyłem dopiero na "dużym" monitorze. Nie rozumiem czemu nazwa tematu po angielsku? - nie wiedziałem jaki tytuł wymyślić; a że są to amerykanie, tak jakoś zostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi