JaackDanieLs Napisano 18 Września 2014 Share Napisano 18 Września 2014 witam! mam pytanie czy ktos rozpoznaje te o to dwa piekne mysliwce ? dzisiaj u mnie przelatywały Warszawa Wesoła wyglądają jak na jedno silnikowe i po jednym stateczniku mają myslalem ze to f-16 ale Tata mowi ze za dlugie nosy mają ale nie jest pewny.. (on skleja tez ale kartonowe ) także mnie to zastanawia od kad patrze na to zdjecie co to moze byc hm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seweryn Napisano 18 Września 2014 Share Napisano 18 Września 2014 Może fińskie F-18 w drodze do Ostravy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 18 Września 2014 Share Napisano 18 Września 2014 Też bym obstawiał, że to F-18. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KayFranz Napisano 18 Września 2014 Share Napisano 18 Września 2014 O której to było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloszek28 Napisano 18 Września 2014 Share Napisano 18 Września 2014 O której to było? September 18, 2014 10:15:44AM - dane z EXIF zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaackDanieLs Napisano 18 Września 2014 Autor Share Napisano 18 Września 2014 Miedzy 10 a 12 lecialy z polnocnego wschodu na poludniowy zachod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaackDanieLs Napisano 18 Września 2014 Autor Share Napisano 18 Września 2014 a tu jeszcze jedno zdjecie dodam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAKKK Napisano 18 Września 2014 Share Napisano 18 Września 2014 F-18, choć podobne to Panavia Tornado. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaackDanieLs Napisano 18 Września 2014 Autor Share Napisano 18 Września 2014 szczerze ? nigdy nie sądziłem ze uda mi sie je złapać i to jeszcze u nas na niebie i nie na pokazie lotniczym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 18 Września 2014 Share Napisano 18 Września 2014 W tej chwili na Litwie stacjonują kanadyjskie CF-18. Kierunek "z" by się zgadzał a " do" ( bez zmiany kursu ) wychodziło by Aviano. Pytanie tylko po co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tromp Napisano 18 Września 2014 Share Napisano 18 Września 2014 Ewidentnie Bugi. Czyje-nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 19 Września 2014 Share Napisano 19 Września 2014 Mi to wygląda na Su-27 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 19 Września 2014 Share Napisano 19 Września 2014 Myślę, że suki 27-me nad Polską nie latały by ani bez asysty, ani po prostej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 19 Września 2014 Share Napisano 19 Września 2014 Hehehe ;) Mam nadzieję. Tak na serio to też mi się wydaje, że F/A-18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zs Napisano 19 Września 2014 Share Napisano 19 Września 2014 Ja obstawiam F18 - statecznik wydaje się być wyraźnie przechylony dlatego jest dużo jaśniejszy od kadłuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi