tombie01 Napisano 29 Września 2014 Share Napisano 29 Września 2014 jak to przy każdym modelu bywa nie uniknąłem błędów ale jestem zadowolony - sam zestaw sklejał się rewelacyjnie bez żadnych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek 80 Napisano 29 Września 2014 Share Napisano 29 Września 2014 Lubię taki klimat.Mi się podoba.Ale śmigło,oszklenie,podwozie do poprawy-zbyt świeże.Poprawiając to będzie się prezentował dużo lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 29 Września 2014 Share Napisano 29 Września 2014 Podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 29 Września 2014 Share Napisano 29 Września 2014 ...Ale śmigło,oszklenie,podwozie do poprawy-zbyt świeże... Uwaga słuszna, bo póki co dość niewiarygodnie taki zestaw wygląda ;) Na golenie i piasty kół wash i może jakieś "brudzingi" a na odpryski lakieru na śmigło i ramy oszklenia świetnie nadają się kredki metaliczne Derwentu. Na kolorowanki na lakierze matowym jak znalazł a i wygląda to wiarygodnie a nie S-F. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 30 Września 2014 Autor Share Napisano 30 Września 2014 Fakt faktem przykróciłem sobie roboty o to brudzenie tych trzech elementów choć nie do końca - golenie są złoszowane ale bardzo słabo to widać a po lakierze efekt jeszcze bardziej zbladł, kabinę spróbuję potraktować jakąś kredką; a śmigło przyznaję, że nie wiedziałem jak poradzić sobie z tą srebrną powłoką - z tyłu gdzie jest malowane na czarno zrobiłem mini zadrapania zgodnie z kierunkiem obrotów śmigła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 30 Września 2014 Share Napisano 30 Września 2014 Łopaty śmigieł po krawędzi natarcia możesz potraktować jakimś jasnym metalizerem tak, żeby wyglądały na "wyszlifowane" przez powietrze i wyraźnie odcinały się od reszty. Ewentualnie pokryć łopaty śmigła bezbarwnym błyszczącym po powierzchni i głębokim matem na krawędziach natarcia, tak żeby dość wyraźnie to się odcinało od siebie. Efekt powinien być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi