hypnos82 Napisano 4 Października 2014 Share Napisano 4 Października 2014 No i Merkava skonczona. Model robiony był z pudła, jedynie dodałem łańcuszki i kulki voyagera. Jeśli chodzi o malowanie, to poraz pierwszy zastosowałem aerograf, co z porównaniem do poprzednich modeli widać róznice. Farby użyte do malowania bazy - Tamiya XF-20 i XF-49 wykończenia - wash i pigmenty AK Zapraszam do oglądania i kometnowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 4 Października 2014 Share Napisano 4 Października 2014 A gdzie anteny?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 4 Października 2014 Autor Share Napisano 4 Października 2014 Jakiej dlugosci, grubości i barwy musza być ? To może jeszcze na wiezy je wcisne. Szczerze mówiąc kompletnie mi one z głowy wypadły. A jak ci się widzi samo wykonanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 4 Października 2014 Share Napisano 4 Października 2014 Mi tez sie od razu rzucił brak anten w oczy , mozesz kupic kompletny zestaw za okolo 40 zl bodajrze . Wykonanie podoba mi sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordrene Napisano 4 Października 2014 Share Napisano 4 Października 2014 Fajnie ci wyszedl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondibakugan Napisano 4 Października 2014 Share Napisano 4 Października 2014 Bardzo ładna szaro-szara Merkava.Szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 4 Października 2014 Share Napisano 4 Października 2014 Ciekawie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 5 Października 2014 Share Napisano 5 Października 2014 Fajna merkava, podoba mi się. Jak dodasz anteny będzie jeszcze lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Października 2014 Share Napisano 5 Października 2014 Bardzo mi się malowanie podoba. Niby jeden kolor, a wielka różnorodność odcieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 5 Października 2014 Autor Share Napisano 5 Października 2014 Dzieki za pozytywny odzew Z antenami cos pokombinuje. Tak mnie ta maszynka zainspirowała, że mam wielką ochote na czwóreczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 6 Października 2014 Share Napisano 6 Października 2014 Fajny old-schoolowy kolor wyszedł. Anteny białe z małym czarnym paskiem w dolnej części. Zdjęć jest mnóstwo w sieci, więc bez problemu znajdziesz. Tylko zadbaj by anteny były proste, lub upnij je, tak jak to robi IDF. Grautuluję jednak (prawie) skończenia modelu. Szkoda, że Hobby Boss, bo widać babole merytoryczne. Jak chcesz Siman Arbę, to z Academy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 6 Października 2014 Autor Share Napisano 6 Października 2014 Wiem ze metorycznie nie jest to arcydzieło, ale na tym akurat mi nie zalezalo ;) Co do czwórki, to tylko mam na myśli academy, bo hobby ma totalnie zrypana wanne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi