konrad444 Napisano 4 Października 2014 Share Napisano 4 Października 2014 Witam Zaczynam taki temacik: Liczę tutaj na waszą pomoc bo w temacie współczesnych latadełek jestem zielony i nie wiem prawie nic. Dłubanie zacząłem od foteli dodałem trochę kabelków które przewidział edek w instrukcji: Mam nadzieje że jakoś to wygląda. Na koniec to co do malowania wacham się między tymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 4 Października 2014 Share Napisano 4 Października 2014 Model niesamowity, oby Ci wyszło coś pięknego, bo na to zasługuje. Ciekaw jestem o jakiej konfiguracji uzbrojenia myślisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 4 Października 2014 Share Napisano 4 Października 2014 o też mam w planach zrobić ten model, a malowanie jak dla mnie to pierwsze lub drugie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 5 Października 2014 Share Napisano 5 Października 2014 Mam nadzieję, że wyjdzie Ci coś fajnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon Napisano 5 Października 2014 Share Napisano 5 Października 2014 Co prawda to nie śmigłowiec ale kibicuje. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 5 Października 2014 Autor Share Napisano 5 Października 2014 Dziś przygotowałem kabinkę do malowania: Jutro po szkole się kopsne może po ten szary bo go akurat nie mam i coś se zmaluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 6 Października 2014 Share Napisano 6 Października 2014 Co prawda to nie śmigłowiec ale kibicuje.pozdrawiam Zgadzam się z przedmówcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 6 Października 2014 Autor Share Napisano 6 Października 2014 Foteliki pomalowane jeden co więcej oblaszkowany jutro postaram się oblaszkować drugi i zrobić pasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszoskoczek Napisano 6 Października 2014 Share Napisano 6 Października 2014 "Środkowa" poduszka powinna być w kolorze khaki/piaskowym, już kolor którym pomalowałem Merkavę byłby OK:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 6 Października 2014 Share Napisano 6 Października 2014 To jest właśnie kolor khaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 6 Października 2014 Share Napisano 6 Października 2014 O ile to jest fotel do tego Phantoma, to jak widać zagłówek powinien być zielonkawy, a poduszki takie bardziej oliwkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszoskoczek Napisano 7 Października 2014 Share Napisano 7 Października 2014 Właśnie o to mi chodziło ;o) dzięki Solo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 8 Października 2014 Autor Share Napisano 8 Października 2014 Zmalowałem kokpit jak na razie na kolor podstawowy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 23 Października 2014 Share Napisano 23 Października 2014 Młodzież zmajstrowała foteliki i spoczęła na laurach? Ładnie Ci to idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 24 Października 2014 Autor Share Napisano 24 Października 2014 Grzesiu trochę mało czasu na jeden model, a co dopiero na dwa więc najpierw muszę skończyć doobiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekW Napisano 29 Listopada 2014 Share Napisano 29 Listopada 2014 W tylnej kabinie, po lewej stronie chyba Ci jednaj blaszki brakuje - PE13. Sam teraz składam to samo co Ty, hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi