Gerd Napisano 6 Lutego 2015 Share Napisano 6 Lutego 2015 Jak to się stało, że dopiero teraz znalazłem Twoją "galerię"? Spóźnione ale nie mniej szczere gratulacje. Zakres prac i determinacja godna najwyższego uznania. Super praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 6 Lutego 2015 Autor Share Napisano 6 Lutego 2015 Jak to się stało, że dopiero teraz znalazłem Twoją "galerię"? Spóźnione ale nie mniej szczere gratulacje. Zakres prac i determinacja godna najwyższego uznania. Super praca. Bardzo dziękuję za słowa uznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 14 Marca 2015 Share Napisano 14 Marca 2015 Mitrandir - widziałem dziś te twoje maleństwa w Bytomiu Dopiero na żywo w pełni widać tą misterną robotę (pomysł z lustrzanymi podstawkami ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 16 Marca 2015 Autor Share Napisano 16 Marca 2015 Mam tylko nadzieje ze się podobały Dzięki, jest mi niezmiernie miło, że ktoś je zauważył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 21 Sierpnia 2015 Share Napisano 21 Sierpnia 2015 Model fajny, detal jak zwykle ciekawy, ale Ty jesteś stworzony do robienia jednokolorowych brudasów ,-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 21 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2015 Model fajny, detal jak zwykle ciekawy, ale Ty jesteś stworzony do robienia jednokolorowych brudasów ,-)) Powiadasz? to tu jeszcze masz jednokolorowego brudasa http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=64&t=49076&p=714989#p714989 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 21 Sierpnia 2015 Share Napisano 21 Sierpnia 2015 Tego zauważyłem i napisałem w galerii obszerny tekst pochwalny w swoim czasie ,-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi