Andrzej_LK Napisano 22 Października 2014 Autor Share Napisano 22 Października 2014 wiem o tym (niestety za późno) a pociecha niewielka - spora część przyjemności z wykonania modelu znika. pozostaje tylko przestrzegać przed wyrobami tej firmy (tzn. używać ale z umiarem i po wielokrotnym sprawdzeniu zgodności merytorycznej. może ten wieniec o którym pisałeś podeśle kiedyś ktoś do firmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamerio Napisano 25 Października 2014 Share Napisano 25 Października 2014 No nieźle - super wyszło gratuluję Ładunek na pace to samoróbka czy jakiś zestaw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 25 Października 2014 Share Napisano 25 Października 2014 Świetny przykład, że każde maleństwo można ciekawie (jak zwykle) pokazać. Gratuluję udanej pracy. Masz telefon do Józka? Mój samochód dziś rano powiedział mi to samo - "nigdzie nie jadę". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 25 Października 2014 Share Napisano 25 Października 2014 wiem o tym (niestety za późno) a pociecha niewielka - spora część przyjemności z wykonania modelu znika. pozostaje tylko przestrzegać przed wyrobami tej firmy (tzn. używać ale z umiarem i po wielokrotnym sprawdzeniu zgodności merytorycznej. może ten wieniec o którym pisałeś podeśle kiedyś ktoś do firmy... Andrzeju nie przeżywaj, model jest klasa i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 25 Października 2014 Autor Share Napisano 25 Października 2014 Dziękuję, już mi lepiej :-) Model robiłem specjalnie na wystawę w Lublinie ale nie mogłem się do Was wybrać w tym roku... A zestaw na pace to różności z szuflady - skrzynie to Armo jeśli dobrze pamiętam a akcesoria kuchenne to zestaw field kitchen Attacku. Mam telefon do olsztyńskiego Józka, ale to chyba trochę daleko :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi