Konrad C Napisano 27 Października 2014 Napisano 27 Października 2014 Kończę sobie edseka :> Po samej Tamce tak to wygląda, muszę jeszcze wymalować dwa zasobniki, zająć się obiciami i ruszyć z olejami. Cytuj
bazylms Napisano 27 Października 2014 Napisano 27 Października 2014 Początek dobry. Długo cię nie było. Ukończysz go? Cytuj
Konrad C Napisano 27 Października 2014 Autor Napisano 27 Października 2014 Jasne, że tak ale ostatnio krucho u mnie z czasem. :> Cytuj
bazylms Napisano 27 Października 2014 Napisano 27 Października 2014 A to jak u wszystkich, he, he. Cytuj
Konrad C Napisano 2 Listopada 2014 Autor Napisano 2 Listopada 2014 W oczekiwaniu na zasobniki, wymalowałem deski. Cytuj
Stojkovic Napisano 6 Listopada 2014 Napisano 6 Listopada 2014 Jaki masz patent na te deski bo ciekawie wyglądają. Podziel się Cytuj
Konrad C Napisano 7 Listopada 2014 Autor Napisano 7 Listopada 2014 Pomaluj deski na rożne kolory drewna a potem ciapaj olejami i tyle, więcej nie robiłem :> Cytuj
Konrad C Napisano 8 Listopada 2014 Autor Napisano 8 Listopada 2014 Heloł. Rozgrzebałem drugiego czołKa w wersji D. Na wersji C próbowałem zrobić blotko na dwóch kołach i nadkolu i jest ok, dodam jeszcze rozbryzgi z pędzla i powinno być fajnie. Czekam na White Spirita bo mi się skończył oraz na farbę Miga do malowania peryskopów. Niedługo będę zamykał wnętrze. Cytuj
bazylms Napisano 8 Listopada 2014 Napisano 8 Listopada 2014 Jak Ci pasuje góra z dołem? U mnie nie bardzo chciało się schodzić, musiałem szlifować. Ten drugi to też AFV? Cytuj
Konrad C Napisano 8 Listopada 2014 Autor Napisano 8 Listopada 2014 Tak, obydwa modele to AFV. W wersji C (ten bardziej rozgrzebanej) nawet to nieźle pasuje a w D trzeba będzie mocno ściskać przód. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi