Konrad C Napisano 27 Października 2014 Share Napisano 27 Października 2014 Kończę sobie edseka :> Po samej Tamce tak to wygląda, muszę jeszcze wymalować dwa zasobniki, zająć się obiciami i ruszyć z olejami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Października 2014 Share Napisano 27 Października 2014 Początek dobry. Długo cię nie było. Ukończysz go? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 27 Października 2014 Autor Share Napisano 27 Października 2014 Jasne, że tak ale ostatnio krucho u mnie z czasem. :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Października 2014 Share Napisano 27 Października 2014 A to jak u wszystkich, he, he. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 2 Listopada 2014 Autor Share Napisano 2 Listopada 2014 W oczekiwaniu na zasobniki, wymalowałem deski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Listopada 2014 Share Napisano 2 Listopada 2014 Ciekawy efekt drewna Ci wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 6 Listopada 2014 Autor Share Napisano 6 Listopada 2014 Dałem troche bieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 6 Listopada 2014 Share Napisano 6 Listopada 2014 Jaki masz patent na te deski bo ciekawie wyglądają. Podziel się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 7 Listopada 2014 Autor Share Napisano 7 Listopada 2014 Pomaluj deski na rożne kolory drewna a potem ciapaj olejami i tyle, więcej nie robiłem :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 8 Listopada 2014 Autor Share Napisano 8 Listopada 2014 Heloł. Rozgrzebałem drugiego czołKa w wersji D. Na wersji C próbowałem zrobić blotko na dwóch kołach i nadkolu i jest ok, dodam jeszcze rozbryzgi z pędzla i powinno być fajnie. Czekam na White Spirita bo mi się skończył oraz na farbę Miga do malowania peryskopów. Niedługo będę zamykał wnętrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Listopada 2014 Share Napisano 8 Listopada 2014 Jak Ci pasuje góra z dołem? U mnie nie bardzo chciało się schodzić, musiałem szlifować. Ten drugi to też AFV? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 8 Listopada 2014 Autor Share Napisano 8 Listopada 2014 Tak, obydwa modele to AFV. W wersji C (ten bardziej rozgrzebanej) nawet to nieźle pasuje a w D trzeba będzie mocno ściskać przód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi