Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Kolejny z ostatnio zakonczonych modeli.

Mini Tamiya, jako idealny projekt typu 'jezdze, ale nie wiem jak dlugo jeszcze'.

Pomyslalem, ze zrobilem juz duzo swiecidelek, czas sprobowac cos innego.

Brudny, zmeczony zyciem Mini, z rdzawymi plamami i wlascicielem nie dbajacym ani o samochod ani o swoja wage i cholesterol.

Zapraszam.

DSC_0898_zps3eb0b48f.jpg

DSC_0899_zps2e990d94.jpg

DSC_0900_zpsdf64cc4c.jpg

DSC_0901_zps3980ee0e.jpg

DSC_0902_zpsd54e61db.jpg

okablowany silniczek:

DSCF4109_zpsce230c84.jpg

DSCF4108_zps6dfd54a5.jpg

DSCF4107_zps8830b815.jpg

DSCF4114_zpscdf342ee.jpg

I wspomniana dieta wlasciciela:

DSCF4111_zpsfefb110f.jpg

DSCF4113_zpse187a842.jpg

DSCF4112_zps63fe989c.jpg

Mam nadzieje, ze podoba wam sie ta, troche inna koncepcja, jeszcze raz zapraszam do ogladania.

Napisano

Możesz powiedzieć jak wykonać takie gadżeciki to wnętrza typu gazetka lub karton %? Drukujesz jakoś sam czy z gotowców? Jak druk to w jakim programie zmieniasz rozmiar?

Napisano

Jakby kolor byl nieco bardzie jaskrawy to prawie jak Jas fasola. A tak na marginesie to gratuluje udanego modelu ktory zostal doceniony w Telford

Napisano
Możesz powiedzieć jak wykonać takie gadżeciki to wnętrza typu gazetka lub karton %? Drukujesz jakoś sam czy z gotowców? Jak druk to w jakim programie zmieniasz rozmiar?

Uzywam drukarki atramentowej, z funkcja drukowania zdjec (lepsze oddanie kolorow). Drukuje na papierze fotograficznym, a obrazki zciagam z wujka googla, pomniejszajac je do skali w photoshopie (pewnie mozna tez w innym programie graficznym).

kzugaj - z tym kolorem to fakt, ale nawet Jas Fasola nigdy by do takiego stanu autka nie doprowadzil (chyba)

Napisano

Uzywam drukarki atramentowej, z funkcja drukowania zdjec (lepsze oddanie kolorow). Drukuje na papierze fotograficznym, a obrazki zciagam z wujka googla, pomniejszajac je do skali w photoshopie (pewnie mozna tez w innym programie graficznym).

kzugaj - z tym kolorem to fakt, ale nawet Jas Fasola nigdy by do takiego stanu autka nie doprowadzil (chyba)

Dzięki za informacje na pewno mi się przydadzą . Gratuluje autka

• 3 weeks later...
  • Super Moderator
Napisano

Super model! I do tego nagrodzony na Telford! Gratuluje!!!!

pozdrawiam

Christian

Napisano

super...ale też mam 2 uwagi

1. Na zderzakach i ramkach lamp chrom już praktycznie poszedł swoją droga a atrapa chłodnicy wygląda jakby przed chwilą została zamontowana w fabryce...trochę to niekompatybilne z całością.

2. Pan nie dba o dietę ani porządek w aucie więc...poza paroma opakowaniami i sypniętymi na tyle chipsami jest wewnątrz zbyt sterylnie jak na styl bycia "właściciela" pojazdu.

Napisano

"Czypsy" wymiatają Gratuluję ciekawego pomysłu i wykonania.

Napisano

Dzieki za komentarze!

Model mial byc odskocznia od 'swiecidelek', ale juz mam w planach cos podobnym stylu.

brakuje tylko rozwalonego gdzies obok kebaba z frytkami, rzygow, rozsypanych drobnych monet i zerujacego w tym wszystkim ptactwa. Anglia po piatkowej nocy...

W sumie fajny pomysl, ale u mnie w Szkocji to monety by wyzbierali