RH Napisano 20 Listopada 2014 Share Napisano 20 Listopada 2014 Ostatnio prezentowałem aeroplany ze śmiglami .Dla rownowagi coś z rur i to nie byle co tylko kultowy Phantom Samolot w barwach RAF a dokladnie z dywizjonu 111 "TREBLE ONE". W brytyjskim lotnictwie pelna nazwa brzmi :PHANTOM FG Mk I Model oczywiście z Hasegawy wzbogacony o kokpit Airesa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukass Napisano 20 Listopada 2014 Share Napisano 20 Listopada 2014 Nie jestem specjalista ale podoba mi sie wykonanie tego phantoma, dobra robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Observer Napisano 21 Listopada 2014 Share Napisano 21 Listopada 2014 Modelik fajnie czysto zrobiony. Troszeczkę za bardzo się błyszczy jak dla mnie. No i niestety zestaw hasegawy jest dość ubogi w napisy eksploatacyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 21 Listopada 2014 Share Napisano 21 Listopada 2014 Fajny F-4, nie powiem. Ale troszkę brakuje przebarwień na kadłubie i skrzydłach, no i washa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 23 Listopada 2014 Share Napisano 23 Listopada 2014 Modelik fajnie czysto zrobiony. Troszeczkę za bardzo się błyszczy jak dla mnie. No i niestety zestaw hasegawy jest dość ubogi w napisy eksploatacyjne. Kolego to nie Japoniec. Model przyjemny dla oka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Observer Napisano 24 Listopada 2014 Share Napisano 24 Listopada 2014 ? Wydaje mi się, że napisy eksploatacyjne to nie specyfika japońców Kolego. HobbyDecal daje aż 3 kartki tego, więc mam przypuszczenie graniczące z pewnością, że jak w każdym samolocie tego jest całe stado. Przykład: http://www.hobbydecal.com/detail.cgi?number=al48004v1 Oczywiście nie mówię żeby to od razu kupować, ale fakt stwierdzam odnośnie wyposażenia zestawu tego producenta. Tym niemniej uważam, że to bardzo dobry zestaw o czym świadczy ilość Phantomów jaka z niego powstała także na tym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 25 Listopada 2014 Share Napisano 25 Listopada 2014 No nie bardzo z Twoim stwierdzeniem się zgodzę, akurat Phantoma mam obstukanego i co do ilości napisów różnie z tym bywa. Nie każdy jest oblepiony nimi na potęgę, poszperaj po zdjęciach różnych wersji i sam stwierdzisz, że nie każdy ma tyle samo napisów, nie wiem czym było to podyktowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Observer Napisano 25 Listopada 2014 Share Napisano 25 Listopada 2014 Może znajomością obsługi Zdjęcia jakieś mam, ale tej wersji akurat nie. Czasem są a czasem nie ma, albo nie dostrzegam. Może i masz rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi