Mark666 Napisano 5 Grudnia 2014 Share Napisano 5 Grudnia 2014 Tomku prawda jak to ładnie brzmi Miło czyta się takie wiadomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JuSSer Napisano 6 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2014 Model chyba skończony Za niedługo wrzucę zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JuSSer Napisano 6 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2014 Foty skończonego modelu mam nadzieję, że wyszedł, chociaż mogło być lepiej. Ale cóż.. A tu prezent od mamy : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 6 Grudnia 2014 Share Napisano 6 Grudnia 2014 Jak na Twoj drugi model, to uwazam ze nie jest zle, nie masz co narzekac. Mala uwaga - tylna, lewa lampa jest przyklejona kierunkowskazem do srodka........ Tak w ogole to jak bedziesz sklejal tego Mercedesa, to naprawde - zwolnij tempo o jakies 90%, bo inaczej nie bedziesz w stanie przewidziec przeszkod w budowie modelu, i mozesz cos przeoczyc, przymierzaj wszystko przed sklejeniem, upewnij sie czy po sklejeniu kabiny, bedziesz mogl wlozyc do niej wnetrze od spodu, pamietaj, zeby wziasc poprawke na wszystkie modele Italeri/Revell, gdyz nie zawsze to co ci sugeruje instrukcja jest we wlasciwej kolejnosci, no i licze ze ten model pomalujesz, przynajmniej sprayami (Motip, ew. Dupli color). Jak bedziesz mial z czymkolwiek problem to pytaj na forum . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JuSSer Napisano 6 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2014 A masz rację z tym kierunkowskazem Myślę, że merc wyjdzie ładniejszy, bo ten, tak jak napisałeś robiłem za szybko i nie jest zbyt piękny ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 6 Grudnia 2014 Share Napisano 6 Grudnia 2014 A on z przodu nie ma świateł, czy tylko na zdjęciach ich nie widać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JuSSer Napisano 6 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2014 Nie ma. Robiłem zgodnie z instrukcją. Widocznie to ich błąd. Ale może ma ledowe? Xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 6 Grudnia 2014 Share Napisano 6 Grudnia 2014 Nie ma takiej obcji żeby nie było szkieł reflektorów. Czy to zwykłe czy LED to zawsze jest to tzw. lampa zespolona i ma wklejone szkło. Zresztą taki pojazd nie miałby prawa wyjechać na drogę. Poczytaj uważnie instrukcję i na pewno znajdziesz rozdział mówiący jak i gdzie wkleić szkła reflektorów. Oceniać nie będę --- koledzy napisali Ci już wszystko. Ale działaj dalej, podpatruj warsztaty, pytaj no i zwolnij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 7 Grudnia 2014 Share Napisano 7 Grudnia 2014 Albo ja mam coś ze wzrokiem, albo oprócz braku reflektorów, brakuje również szyb w kabinie Jeżeli one tam są, to gratuluję efektu - idealna przezroczystość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JuSSer Napisano 7 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2014 Nasuwa mi się jeszcze jedno pytanie. Gdzie mogę kupić spraye Motip ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 7 Grudnia 2014 Share Napisano 7 Grudnia 2014 Albo ja mam coś ze wzrokiem, albo oprócz braku reflektorów, brakuje również szyb w kabinie Jeżeli one tam są, to gratuluję efektu - idealna przezroczystość Wzrok masz super -- szyb niet. Może to "tropic" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi