Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Jak na Twoj drugi model, to uwazam ze nie jest zle, nie masz co narzekac. Mala uwaga - tylna, lewa lampa jest przyklejona kierunkowskazem do srodka........ Tak w ogole to jak bedziesz sklejal tego Mercedesa, to naprawde - zwolnij tempo o jakies 90%, bo inaczej nie bedziesz w stanie przewidziec przeszkod w budowie modelu, i mozesz cos przeoczyc, przymierzaj wszystko przed sklejeniem, upewnij sie czy po sklejeniu kabiny, bedziesz mogl wlozyc do niej wnetrze od spodu, pamietaj, zeby wziasc poprawke na wszystkie modele Italeri/Revell, gdyz nie zawsze to co ci sugeruje instrukcja jest we wlasciwej kolejnosci, no i licze ze ten model pomalujesz, przynajmniej sprayami (Motip, ew. Dupli color). Jak bedziesz mial z czymkolwiek problem to pytaj na forum .

Napisano

A masz rację z tym kierunkowskazem

Myślę, że merc wyjdzie ładniejszy, bo ten, tak jak napisałeś robiłem za szybko i nie jest zbyt piękny ^^

Napisano

A on z przodu nie ma świateł, czy tylko na zdjęciach ich nie widać?

Napisano

Nie ma takiej obcji żeby nie było szkieł reflektorów. Czy to zwykłe czy LED to zawsze jest to tzw. lampa zespolona i ma wklejone szkło. Zresztą taki pojazd nie miałby prawa wyjechać na drogę. Poczytaj uważnie instrukcję i na pewno znajdziesz rozdział mówiący jak i gdzie wkleić szkła reflektorów. Oceniać nie będę --- koledzy napisali Ci już wszystko. Ale działaj dalej, podpatruj warsztaty, pytaj no i zwolnij.

Napisano

Albo ja mam coś ze wzrokiem, albo oprócz braku reflektorów, brakuje również szyb w kabinie

Jeżeli one tam są, to gratuluję efektu - idealna przezroczystość

Napisano
Albo ja mam coś ze wzrokiem, albo oprócz braku reflektorów, brakuje również szyb w kabinie

Jeżeli one tam są, to gratuluję efektu - idealna przezroczystość

Wzrok masz super -- szyb niet. Może to "tropic"