pulemiot Napisano 19 Stycznia 2021 Share Napisano 19 Stycznia 2021 (edytowane) trzymam kciuki. AFV ma genialne detale i spasowanie. Co prawda kadłub jest nieco "overengineered" - ale telikatność linii podziału i nitowanie robią robotę. Bardzo miło go wspominam. Trzymam kciuki i życzę dużo radości ze składania Edytowane 19 Stycznia 2021 przez pulemiot 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 19 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2021 (edytowane) Porównanie kokpitów. Pilot ładnie pasuje do fotela zobaczymy jak całość zostanie wkompnowana do modelu italeri. Edytowane 19 Stycznia 2021 przez Focus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 19 Stycznia 2021 Share Napisano 19 Stycznia 2021 Też robiłem AFV. Mimo poszatkowania wszystko dobrze pasuje. Tigerek i wcześniejszy Freedom Fighter to jedne z moich ulubionych rurek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 20 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2021 (edytowane) Blaszki fototrawione firmy i Aires maja przesunięcie. Jestem zdegustowany tym. Miało być ładnie a wyszło jak zwykle. Edytowane 20 Stycznia 2021 przez Focus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 21 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2021 (edytowane) Obejrzałem pozostałe części przymierzyłem żywiczny kokpit. Kokpit bardzo dobrze pasuje. Dotarło do mnie że 2 dni i model będzie zrobiony konsternacja. Nie lubię kończyć fajnych modeli. Takie które zajdą mi już za skórę kończę ale tu nawet nie zdążyłem się rozkręcić wszystko pasuje ble ale nuda, no i jeszcze będzie dobrze wyglądać tragedia. Edytowane 21 Stycznia 2021 przez Focus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi