jasiek02 Napisano 29 Listopada 2014 Share Napisano 29 Listopada 2014 Męczy Was brak podstawki??? tak możecie wykonać prowizorkę z drucika, czy czegoś innego. zaginamy o tak: potem tak: no i krzyżujemy dwa razy tak jak na obrazku, potem przyklejamy na blu tac, i gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordrene Napisano 29 Listopada 2014 Share Napisano 29 Listopada 2014 I przy nawet lekkim, przypadkowym dotnknieciu aero laduje na podlodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Stig Napisano 29 Listopada 2014 Share Napisano 29 Listopada 2014 I przy nawet lekkim, przypadkowym dotnknieciu aero laduje na podlodze. Daj spokój "lordrene",chłopak ma 12 lat a liczy się pomysł i z czasem na pewno usprawni patent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasiek02 Napisano 30 Listopada 2014 Autor Share Napisano 30 Listopada 2014 Jak się uważa, to nie spadnie, poza tym to tylko ,,prowizorka''. Mój aerograf stoi na niej (i stał przez całą noc) nawet teraz. Pozdrawiam, jasiek02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bahamut24 Napisano 30 Listopada 2014 Share Napisano 30 Listopada 2014 Lepiej sklej sobie podstawkę z ramek od modeli , stabilniejsza będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasiek02 Napisano 30 Listopada 2014 Autor Share Napisano 30 Listopada 2014 Dziękuję za radę, i na pewno spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 30 Listopada 2014 Share Napisano 30 Listopada 2014 Lepiej sklej sobie podstawkę z ramek od modeli , stabilniejsza będzie Dziękuję za radę, i na pewno spróbuję Tu możesz obejrzeć projekt kolegi bahamut24. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżejrosz Napisano 30 Listopada 2014 Share Napisano 30 Listopada 2014 Ja bym tego uchwytu nie przykelejał na blu tack , bo może być tak ,że ciężar areografu po prostu przewróci całą konstrukcję - może przymocuj do jakiegoś kawałka drewna przy pomocy gwoździa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 30 Listopada 2014 Share Napisano 30 Listopada 2014 Ja rozumiem, że budżet i te sprawy, ale akurat jeśli chodzi o podstawkę do aerografu to warto zainwestować w coś solidnego, bo jak się aerograf z farbą przewróci na podłogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasiek02 Napisano 30 Listopada 2014 Autor Share Napisano 30 Listopada 2014 Tak, tak, ale to tylko na chwile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bahamut24 Napisano 30 Listopada 2014 Share Napisano 30 Listopada 2014 Lepiej sklej sobie podstawkę z ramek od modeli , stabilniejsza będzie Dziękuję za radę, i na pewno spróbuję Tu możesz obejrzeć projekt kolegi bahamut24. O wlasnie to jest to. Dzieki za odszukanie,nie moglem sobie przypomniec gdzie to wklejalem Od dolu przyklejam tasma do podloza aby po biurku nie latalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasiek02 Napisano 1 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2014 dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witro Napisano 21 Kwietnia 2015 Share Napisano 21 Kwietnia 2015 dzięki! Ja używam dużej lornetki Leży sobie płasko na blacie, trochę za ten blat wystaje /ta lornetka, a raczej lorneta/. Na tą lornetkę odkładam aero, prostopadle do okularów, a wężyk od aero zwisa sobie pomiędzy okularami. Konstrukcja wyszła mi super. Lornetka jest dość ciężka i trudno ją niechcący strącić. Nie strąciłem jej przez pół roku dopóki nie kupiłem słoika Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m.gala Napisano 24 Kwietnia 2015 Share Napisano 24 Kwietnia 2015 a ja mam takie cuś: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi