Polski_Czołgista Napisano 15 Grudnia 2014 Share Napisano 15 Grudnia 2014 Witajcie! zbliżają się święta i jako prezęt oczywiście model musi być I tu pojawia się problem - nie wiem jaki model wart jaet mojej uwagi. Dlatego proszę Was koledzy modelarze o pomoc... Sklejam głównie pancerke w 1:35 kwota to do 200 zł. Proszę o szybkie odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloszek28 Napisano 15 Grudnia 2014 Share Napisano 15 Grudnia 2014 jako prezęt oczywiście model musi być Kup sobie choinkę i słownik języka polskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corporal_PL Napisano 15 Grudnia 2014 Share Napisano 15 Grudnia 2014 Znając twoje preferencje wart uwagi powinien być jakiś czołg do 200zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 15 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2014 jako prezęt oczywiście model musi być Kup sobie choinkę i słownik języka polskiego. -.- pisałem na tablecie i mi zmieniło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 15 Grudnia 2014 Share Napisano 15 Grudnia 2014 Z takim budżetem spokojnie możesz kupić większość modeli w 1/35. Weźże sobie przejrzyj sam oferty sklepów modelarskich wybierz kilka interesujących pozycji i podrzuć linki. Wtedy ktoś na pewno doradzi, który model jest wart swojej ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 15 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2014 Z takim budżetem spokojnie możesz kupić większość modeli w 1/35. Weźże sobie przejrzyj sam oferty sklepów modelarskich wybierz kilka interesujących pozycji i podrzuć linki. Wtedy ktoś na pewno doradzi, który model jest wart swojej ceny. Chciałem się zabrać za m4a3e8 ale tamiya nie podchodzi mi a academy nie moge ngdzie odszukać... dzięki za rade zaraz coś dam innego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 15 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2014 No więc nie mam nic amerykańskiego więc : http://www.mojehobby.pl/products/M41A3-Walker-Bulldog-Light-Tank.html I tu pytanie jakiego shermana polecicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 15 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2014 Ten maluch tez fajny http://www.mojehobby.pl/products/M24-Chaffee-Korean-War-Camouflage.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Grudnia 2014 Share Napisano 15 Grudnia 2014 Kup sobie Tamiya 25174 to M4A3E8 lub Tamiya 25175 to Sherman VC Firefly. Oba to zestawy Tasca, bardzo dobre pod względem jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy z wąsami Napisano 16 Grudnia 2014 Share Napisano 16 Grudnia 2014 Kup sobie Tamiya 25174 to M4A3E8 lub Tamiya 25175 to Sherman VC Firefly. Pod warunkiem, że gdzieś jeszcze dostaniesz... Tamiya spakowała je raz, latem tego roku, na 70tą rocznicę lądowania w Normandii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 16 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2014 No właśnie nigdzie ich nie moge dostać... i dlatego pytam o inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 18 Grudnia 2014 Share Napisano 18 Grudnia 2014 No to sprawdź ofertę firmy Asuka to dawniej Tasca http://exito.sklep.pl/pl/p/ASUKA-TASCA-35028-135-British-Sherman-IC-Firefly-Composite-Hull-with-Accessories/18055 Model o tyle interesujący, że można z niego zrobić polaka z II KP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi