Skocz do zawartości

M4A3E8 'THUNDERBOLT VII' Dragon 1:35

Polski_Czołgista

Rekomendowane odpowiedzi

W zestawie powinny byc prawdziwe sprężynki i plastikowe odpowiedniki. Powinienies jedno z dwóch zamontować. Wozki były w pełni ruchome, i wydaje mi się że sprężyny były montowanie po to, aby jedna strona wózka pracowała niezależnie od drugiej, albo spelanialy role amortyzatorów Jeśli się myle, to proszę o poprawe

• Odpowiedzi 86
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

W zestawie powinny byc prawdziwe sprężynki i plastikowe odpowiedniki. Powinienies jedno z dwóch zamontować. Wozki były w pełni ruchome, i wydaje mi się że sprężyny były montowanie po to, aby jedna strona wózka pracowała niezależnie od drugiej, albo spelanialy role amortyzatorów Jeśli się myle, to proszę o poprawe

Znaczy sprężynki są metalowe i zamontowane ale w prawdziwym czołgu domyślam się po co były. Nie wiem po co są w modeu

ślady po odlewach do formy, i oznaczeniach części produkcyjnych Dragona masz zamiar zeszlifować? Na wierzy przy podstawie działa, i włazie kierowcy?

To nie są ślady odlewów z form wtryskowych,ma tak zostać.Dragon to jedna z najlepszych firm,ślady odlewów zawsze są od środka lub w niewidocznych miejscach.

ślady po odlewach do formy, i oznaczeniach części produkcyjnych Dragona masz zamiar zeszlifować? Na wierzy przy podstawie działa, i włazie kierowcy?

To nie są ślady odlewów z form wtryskowych,ma tak zostać.Dragon to jedna z najlepszych firm,ślady odlewów zawsze są od środka lub w niewidocznych miejscach.

No to już wiemy. To są numery fabryczne chyba i zostaną.

Coś mi to ten patent z tą sprężyną słabo podchodzi, ale mogę się mylić. Ta sprężyna miała wchodzić do środka i opierać się o cześć Q15 - taki stożek którego ci brakuje. Zobacz jeszcze raz w instrukcji. Tu masz fotkę wózka.

m4a3e8_017_of_109.jpg

Źródło: http://data3.primeportal.net

Coś mi to ten patent z tą sprężyną słabo podchodzi, ale mogę się mylić. Ta sprężyna miała wchodzić do środka i opierać się o cześć Q15 - taki stożek którego ci brakuje. Zobacz jeszcze raz w instrukcji. Tu masz fotkę wózka.

m4a3e8_017_of_109.jpg

Źródło: http://data3.primeportal.net

o kurczę zapomniałem o wklejeniu Q15 nie bij

27.12.2014%2B-%2B1

Pytałem o czy przykleiłeś koła bo teraz będzie ci ciężko gąsienicę założyć ze względu na żeby pomiędzy kołami. Ja w swoim całe zawieszenie mam w kawałkach, tzn. wózki w całości, ale wszystkie koła luzem. Poskładałem sobie gąsienicę montując koła do wózkó na blue tac. Teraz tylko przykleję tylny rząd kół, wsunę gąsienicę i dokleję przedni. Tak to wygląda u mnie:

DSCF7053.JPG