MWALLO Napisano 3 Listopada 2007 Share Napisano 3 Listopada 2007 Jak w tytule postu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 3 Listopada 2007 Share Napisano 3 Listopada 2007 I cóz jak zwykle plus za warsztat. Minus za naturalizm, ale Cię rozumiem zamówienia tak mają po prostu lepiej się sprzedają. Wiem coś o tym wszystko co robiłem w świat tak wyglądało. Chętnie zobaczyłbym Cię w czymś takim twoim od serca. Ps. Ładne zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 3 Listopada 2007 Share Napisano 3 Listopada 2007 Nie ma niespójności jak w T-34. Warsztat jak zwykle świetny. Temat ciekawy. To gotowy zestaw czy przeróbka ?? Nawiasem mówiąc ładny mi ersatz :-)))..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 3 Listopada 2007 Autor Share Napisano 3 Listopada 2007 Pomalowałem dzisiaj na szybko dwa modele Fiata oraz ten- jak wspomniałeś i słusznie zresztą modele "idą", podobnie jak wszystkie na sprzedaż - robie na zawody Panther ausf. A z zimmeritem blachami żywicą itd. Malowanie SS Wiking i- troszkę serca w nią wkładam- zobaczymy jaki będzie efekt końcowy:) Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 3 Listopada 2007 Share Napisano 3 Listopada 2007 Trudno mi on nim coś powiedzieć walora mi się podoba ale jakoś tak pusto na nim............. choć z drugiej strony tak powinno być.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valpurgius Napisano 3 Listopada 2007 Share Napisano 3 Listopada 2007 Model świetny. Zastanawiam się tylko (mały OT), że z M10 to chyba tylko pijany i niedowidzący amerykański GI by to pomylił i to jeszcze na wielki dystans ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 3 Listopada 2007 Share Napisano 3 Listopada 2007 . Malowanie SS Wiking i- troszkę serca w nią wkładam- zobaczymy jaki będzie efekt końcowy:)Pozdrawiam Michał będzie znakomita - to wiem przerabiałem to kiedyś. Dwa kompresory chodziły na okrągło robiłem bracie seryjnie 10 Panzer IV H dla jednego klienta. Rach ciach, malowanko, sido, oleje, pastele - jeszcze nie było pigmentów. Wszystko cacy ale właśnie bez serca. Szacunek za Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 3 Listopada 2007 Autor Share Napisano 3 Listopada 2007 To gotowy zestaw czy przeróbka ?? Model jest tzw. "samoróbką" budowany na bazie modelu Tamiya, częśći docinane z "płyt" polistyrenowych formowane na gorąco. Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 3 Listopada 2007 Share Napisano 3 Listopada 2007 Ja kiedyś ilustrowałem książki dla dzieci. Robiłem 50 ilustracji w 2-3 dni :-)) . Nie to żebym nie lubił dzieci, sam mam 3, ale stawka była marna i tylko taśma gwarantowała sukces finansowy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 3 Listopada 2007 Share Napisano 3 Listopada 2007 Ja kiedyś ilustrowałem książki dla dzieci. Robiłem 50 ilustracji w 2-3 dni :-)) .Nie to żebym nie lubił dzieci,sam mam 3, ale stawka była marna, i tylko tasma gwarantowała sukces finansowy. Pozdrawiam O kurde Seb ja też mam trójeczkę. PS. Mwallo - moim skromnym zdaniem robisz najelpsze w tym kraju modele pojazdów pod względem efekciarstwa. Przejdzie Ci to i wejdziesz w naturalizm i wtedy dopiero będziesz w panteonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 3 Listopada 2007 Share Napisano 3 Listopada 2007 Qrde tu trojaczki tam trojaczki a u mnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł_ Napisano 3 Listopada 2007 Share Napisano 3 Listopada 2007 OT Mode On No to może czas się wziąć do roboty, jak to Majek jakiś czas temu zrobił? ;) OT Ended... A co do modelu, to : F A J N Y może jeszcze wrzuć jakoś fotkę, tak, żeby było lepiej zawieszenie i gąsienice widać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 3 Listopada 2007 Share Napisano 3 Listopada 2007 Bardzo mi się podoba ta Panthera, chociażby dlatego, że w przeciwieństwie do modelu Tigera jest pomalowana bardzo realistycznie. Wszystkie ślady eksploatacji idealnie odzwierciedlają, niekorzystną, zimową aurę panującą w Ardenach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 4 Listopada 2007 Share Napisano 4 Listopada 2007 Rzeczywiście twoje modele są bardzo efektywne, i trochę mniej efektywne. Na pewno bierzesz za swoje cacka niezłe sumki. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 9 Listopada 2007 Share Napisano 9 Listopada 2007 Witajcie, dawno tu nie zaglądałem, ale widze jestem w sam raz Ja dwa zdania od strony technicznej. -nie powinno być gaśnicy na klapie silnikowej, -nie powinno być takich przedłużek na błotnikach -źle wyprofilowana przednia płyta -właz na wieży wyglądał inaczej, -bak kilku drobiazgów na wieży, w tym uchwytów -nie powinno być tej płyty na wieży z tyłu, teraz załoga nie ma jak uciekać -brak śrub i haków na przedniej płycie -brak wcięć na szekle -inaczej wygląda klapa nad kugelblende -źle wyglądają boczne fartuchy -za mało uchwytów na zapasowe ogniwa -zły wydech -reflektor w złym miejscu -brak numerów taktycznych -atrapa na zadku w oryginale wygląda zupełnie inaczej, jest węższa o innym kształcie i bez otworów, zasobniki były zdemontowane. -wiem, że italerka jest tania, ale nie wszystko przyjmie, wszystkie Ersatz M10 były osadzone na wczesnych Panther Ausf. G, nie Ausf. A Ładne malowanie Pozdrawiam Pantherofil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 9 Listopada 2007 Autor Share Napisano 9 Listopada 2007 -wiem, że italerka jest tania, ale nie wszystko przyjmie, wszystkie Ersatz M10 były osadzone na wczesnych Panther Ausf. G, nie Ausf. A Moje jest tylko malowanie- model kupiłem w bryle już sklejony- nie jest to italerka tylko Tamiya. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 10 Listopada 2007 Share Napisano 10 Listopada 2007 Witaj. Aha, no to malowanie dlatego jest fajne Co do modelu jeszcze, to bardzo możliwe, że to Tamiya, podobna do Italeri przez kilka pożyczonych części od "Włocha" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi