Super Moderator Reflect Napisano 27 Grudnia 2014 Super Moderator Share Napisano 27 Grudnia 2014 Witam Po około 3h budowy (link do warsztatu tutaj), oraz 10h malowania plus około 10h weatheringu udało mi się pstyknąć galerię mojego rycerza. Generalnie, totalny SF i dużo zabawy :-) Zapraszam... Pełna galeria końcowa tutaj. pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 27 Grudnia 2014 Share Napisano 27 Grudnia 2014 No ładnie nawet bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 27 Grudnia 2014 Share Napisano 27 Grudnia 2014 Ale brudas, będzie musiał umyć nogi przed powrotem na pokład Wyszedł bardzo ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 28 Grudnia 2014 Share Napisano 28 Grudnia 2014 Są rzeczy, które mi nie do końca przypadły do gustu, ale ogólnie dobrze jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 28 Grudnia 2014 Autor Super Moderator Share Napisano 28 Grudnia 2014 Dziękuję za komentarze :-) muszę przyznać, że jestem w miarę zadowolony z efektu końcowego. Co prawda mocno go ubrudziłem i niby wg scenariuszy ta hybryda powinna być czysta i lśniaca, to jak napisałem w warsztacie, ten projekt był traktowany totalnie na luzie - dla zabawy :-) Pozdrawiam serdecznie Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniekx6 Napisano 30 Grudnia 2014 Share Napisano 30 Grudnia 2014 Mi się podoba wygląda jakby co dopiero skończył walczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skell Napisano 15 Stycznia 2015 Share Napisano 15 Stycznia 2015 Super podejście do tematu! Utytłanie wygląda przekonująco, jak i pancerz, zgodnie z zasadami GK. Bardzo fajnie urealniony WH40k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 16 Stycznia 2015 Share Napisano 16 Stycznia 2015 Czy to jest ten na ktorym probowales alcady? Wyszedl zacny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 17 Stycznia 2015 Autor Super Moderator Share Napisano 17 Stycznia 2015 Dziękuję Panowie! Tak kzugaj - to były alclady :-) pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi