kubisz Napisano 26 Marca 2015 Share Napisano 26 Marca 2015 Gratulacje I lepszych czasów życzę - czyli obyś jak najszybciej wrócił do dioramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 29 Marca 2015 Autor Super Moderator Share Napisano 29 Marca 2015 Jeszcze raz dziękuję i na deser dorzucam srebro z wczorajszej imprezy w Welling w Londynie :-) pozdrawiam serdecznie Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rick1982 Napisano 17 Kwietnia 2015 Share Napisano 17 Kwietnia 2015 Ładny model, fajne dodatki jednak brudzenie nadwozia mnie nie przekonuje. Ale to moje odczucie. hmm taki ubazgrany w .....cemencie ? Gratuluję nagród. Dobra robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TreworBG Napisano 22 Czerwca 2015 Share Napisano 22 Czerwca 2015 Duże koła duże błoto, małe koła małe błoto! Mnie się bardzo podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 28 Czerwca 2015 Autor Super Moderator Share Napisano 28 Czerwca 2015 Dziś wpadło kolejne wyróżnienie - brąz w klasie Master - i to rzutem na taśmę - wpadłem na tę imprezę Londyńska dosłownie w momencie gdy sędziowie podchodzili do stolików (miałem do pokonania prawie 250 km), udało się (duży fuks bo konkurencja miała naprawdę konkretne prace... pozdrawiam i dzięki za komenty!!! Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 29 Czerwca 2015 Share Napisano 29 Czerwca 2015 Kolekcja rośnie! Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi