Messer Napisano 31 Grudnia 2014 Share Napisano 31 Grudnia 2014 Witam wszystkich Rzutem na taśmę udało mi się skończyć poniższą dioramę. Wszystko co zostało zrobione opisałem w warsztacie. Tutaj dodam tylko, że z racji "szarości za oknem" postanowiłem namalować tło, które najlepiej pasowało mi do tej sceny. Z założenia miał to być tytułowy czas wspomnień - nieco nostalgiczny, może emocjonalny, związany z czasami przed jak i samej wojny. Bantam z MiniArtu, figurka to hybryda + scratch. Cała reszta od podstaw. Zapraszam do oglądania: Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.Durant Napisano 31 Grudnia 2014 Share Napisano 31 Grudnia 2014 Pomysł znakomity wykonanie również...ale pozostaje jakiś, taki nie dosyt ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 12 Stycznia 2015 Share Napisano 12 Stycznia 2015 prawda czegoś brakuje. hmmm. Może jakiegoś chłopca który słucha starego.. Fajny domek. Głównie dobrze wyszły Ci te elementy drewniane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 12 Stycznia 2015 Share Napisano 12 Stycznia 2015 Smutne ale nietuzinkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Under B Napisano 12 Stycznia 2015 Share Napisano 12 Stycznia 2015 Ta flaga USA świetnie oddaje klimat. Taka ciekawostka z USA. Jak byłem w 3 stanach (NY, NJ i Connecticut) to tam przy co drugim domu wisi flaga USA, jakby było jakieś święto narodowe. Straszni patrioci z tych ludzi… Większość stereotypów na ten temat nie jest prawdziwa. Jeśli zdjęcie miało przedstawiać front domu, to proponowałbym postawienie takiej charakterystycznej dla USA skrzynki pocztowej (w tym przypadku takiej starej, poniszczonej, zaniedbanej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 14 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2015 Chwile mnie tu nie było, a to taki ruch w temacie Dziękuje Panowie Zdjęcia przedstawiają bok domu - od strony wjazdu. Scenka sama w sobie miała być smutna lub też refleksyjna - taki był zamysł Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Stycznia 2015 Share Napisano 14 Stycznia 2015 Scenka mi się podoba, może jedynie trochę opony warto by wybrudzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi