Messer Posted December 31, 2014 Share Posted December 31, 2014 Witam wszystkich Rzutem na taśmę udało mi się skończyć poniższą dioramę. Wszystko co zostało zrobione opisałem w warsztacie. Tutaj dodam tylko, że z racji "szarości za oknem" postanowiłem namalować tło, które najlepiej pasowało mi do tej sceny. Z założenia miał to być tytułowy czas wspomnień - nieco nostalgiczny, może emocjonalny, związany z czasami przed jak i samej wojny. Bantam z MiniArtu, figurka to hybryda + scratch. Cała reszta od podstaw. Zapraszam do oglądania: Pozdrawiam Messer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.Durant Posted December 31, 2014 Share Posted December 31, 2014 Pomysł znakomity wykonanie również...ale pozostaje jakiś, taki nie dosyt ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pedzelek Posted January 12, 2015 Share Posted January 12, 2015 prawda czegoś brakuje. hmmm. Może jakiegoś chłopca który słucha starego.. Fajny domek. Głównie dobrze wyszły Ci te elementy drewniane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin1970 Posted January 12, 2015 Share Posted January 12, 2015 Smutne ale nietuzinkowe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Under B Posted January 12, 2015 Share Posted January 12, 2015 Ta flaga USA świetnie oddaje klimat. Taka ciekawostka z USA. Jak byłem w 3 stanach (NY, NJ i Connecticut) to tam przy co drugim domu wisi flaga USA, jakby było jakieś święto narodowe. Straszni patrioci z tych ludzi… Większość stereotypów na ten temat nie jest prawdziwa. Jeśli zdjęcie miało przedstawiać front domu, to proponowałbym postawienie takiej charakterystycznej dla USA skrzynki pocztowej (w tym przypadku takiej starej, poniszczonej, zaniedbanej). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messer Posted January 14, 2015 Author Share Posted January 14, 2015 Chwile mnie tu nie było, a to taki ruch w temacie Dziękuje Panowie Zdjęcia przedstawiają bok domu - od strony wjazdu. Scenka sama w sobie miała być smutna lub też refleksyjna - taki był zamysł Pozdrawiam Messer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted January 14, 2015 Share Posted January 14, 2015 Scenka mi się podoba, może jedynie trochę opony warto by wybrudzić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts