spiton Napisano 3 Stycznia 2015 Share Napisano 3 Stycznia 2015 Skończyłem chyba ten śmieszny samolocik. To taki szybki model, który miał być treningiem w robieniu śladów eksploatacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 3 Stycznia 2015 Share Napisano 3 Stycznia 2015 Nie lubię się powtarzać, ale jednak się powtórzę: bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.Durant Napisano 3 Stycznia 2015 Share Napisano 3 Stycznia 2015 Witam. Odbiór bardzo pozytywny ale mam małe pytanko Czy podwozie jest zestawowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 3 Stycznia 2015 Share Napisano 3 Stycznia 2015 Spiton ale takiej fuszerki jak ta przy skrzydle, to się po Tobie nie spodziewałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 3 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2015 M. Durant. Podwozie zestawowe, praktycznie bez przeróbek. Dodałem tylko przewody hamulcowe.Podwozie jest mocno uproszczone, ale ma dobre proporcje. Gdybym podszedł do tego modelu poważniej to bym je bardziej przerobił. Robiąc FM-2 z HB podwozie przerobiłem mocniej. Kupa roboty, a efekt podobny ,-))) Moses. Myślałem o zaszpachlowaniu tej szpary, ale w końcu to olałem. Nie chciało mi się. Musiał bym to zrobić bardzo precyzyjnie, żeby nie zniszczyć nitów. A to miał być szybki model ,-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 4 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2015 Jeszcze takie trzy czarno białe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 6 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2015 Zrobiłem jeszcze kilka fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Under B Napisano 12 Stycznia 2015 Share Napisano 12 Stycznia 2015 Jeden z moich ulubionych amerykańskich samolotów, więc tak napisze po amerykańskiemu- good job! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi