DARTH Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 Witam ponownie, model bardzo relaksacyjnie potraktowany, trzy tygodnie jak na mnie to sprint. Z dodatków ograniczniki Aberowskie oraz lufy RB. Trochę skratcha (przedni ad armor) i kilka drobnych przeróbek jako że model pudełkowy to typowy wczesny esdek, a mój miał być już po modernizacjach. Pojazd w barwach drugiej SS Das Reich gdzieś w Rosji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 Podoba mi się, choć nad fotkami będziesz musiał posiedzieć. Kurzenie to pigmenty czy aero? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DARTH Posted January 5, 2015 Author Share Posted January 5, 2015 Krzysiek znasz moje fotki trochę i wiesz równie dobrze jak ja że nie wycisnę z siebie nic więcej hehe. Pigmenty rozpuszone w zmywaczu i psikniete aerkiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demonion Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 Światło do zdjęć strasznie przekłamuje. Bokiwyglądają jak nie pasujące do bryły pojazdu. Samo okurzenie też wydaje się niejednorodne. Gdzieś mam zdjęcie takiego Ezdeka z frontu wschodniego za lata 41 na Ukrainie i tam kurz tworzył niejednorodne plamy na powierzchni całego pojazdu lecz kolor pojazdu był rozpoznawalny. Lepsiejsze zdjęcia pewnikiem poprawią odbiór. PS. Darth a pamiętasz moje fotki??? Też były porażką totalną, teraz to już są tylko lekką porażką. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pedzelek Posted January 12, 2015 Share Posted January 12, 2015 Pigmenty rozpuszone w zmywaczu i psikniete aerkiem. A jaki dokładnie zmywacz? Model super! aktualnie maluje skdfz 251/1 dlatego interesuje mnie twoje wykonanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DARTH Posted January 15, 2015 Author Share Posted January 15, 2015 Zwykły zmywacz do paznokci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts