DARTH Napisano 5 Stycznia 2015 Share Napisano 5 Stycznia 2015 Witam ponownie, model bardzo relaksacyjnie potraktowany, trzy tygodnie jak na mnie to sprint. Z dodatków ograniczniki Aberowskie oraz lufy RB. Trochę skratcha (przedni ad armor) i kilka drobnych przeróbek jako że model pudełkowy to typowy wczesny esdek, a mój miał być już po modernizacjach. Pojazd w barwach drugiej SS Das Reich gdzieś w Rosji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Stycznia 2015 Share Napisano 5 Stycznia 2015 Podoba mi się, choć nad fotkami będziesz musiał posiedzieć. Kurzenie to pigmenty czy aero? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 5 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2015 Krzysiek znasz moje fotki trochę i wiesz równie dobrze jak ja że nie wycisnę z siebie nic więcej hehe. Pigmenty rozpuszone w zmywaczu i psikniete aerkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 5 Stycznia 2015 Share Napisano 5 Stycznia 2015 Światło do zdjęć strasznie przekłamuje. Bokiwyglądają jak nie pasujące do bryły pojazdu. Samo okurzenie też wydaje się niejednorodne. Gdzieś mam zdjęcie takiego Ezdeka z frontu wschodniego za lata 41 na Ukrainie i tam kurz tworzył niejednorodne plamy na powierzchni całego pojazdu lecz kolor pojazdu był rozpoznawalny. Lepsiejsze zdjęcia pewnikiem poprawią odbiór. PS. Darth a pamiętasz moje fotki??? Też były porażką totalną, teraz to już są tylko lekką porażką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 12 Stycznia 2015 Share Napisano 12 Stycznia 2015 Pigmenty rozpuszone w zmywaczu i psikniete aerkiem. A jaki dokładnie zmywacz? Model super! aktualnie maluje skdfz 251/1 dlatego interesuje mnie twoje wykonanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 15 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2015 Zwykły zmywacz do paznokci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi