Skocz do zawartości

Sd.Kfz. 139 Marder - UM 1:72

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam Panów w Nowym Roku - Pierwszy skończony . Powiem szczerze łatwo nie było. 173 części i około 20h "roboty" . Malowanie - pędzle. Przydział : 4.Pz.Div Pz.Jg.Abt.49 -Wschodni Front 1943. "Zrobił jak umiał najlepiej..."

P1280925.JPG

P1290189.JPG

P1290190.JPG

P1290230.JPG

P1290400.JPG

"Wizualizacja końcowa"

P1290489.JPG

P1290497.JPG

P1290492.JPG

P1290488.JPG

P1290495.JPG

P1290491.JPG

P1290490.JPG

Napisano
Podziwiam ludzi, którzy składają takie pizdryki z takim efektem
Czasem kur.ica człowieka bierze (kto "robi" w 72ce ten wie ) ,ale idzie się z czasem przyzwyczaić Dzięki Panowie.
Napisano
Z każdym modelem jest coraz lepiej.
Dzięki Kolego. W 2016 start z Polskimi Pancernymi, nie ma lipy - trzeba ćwiczyć jednym słowem żeby nie dać ciała , jeszcze 11tu germańców do zmodelowania do tego czasu
Napisano

Śliczności małe, mam słabość do panzergrau i mój jest tylko dlatego biały żeby sie wyróżniał z tłumu ale twój rewleacja czekam na kolejne szkraby

Napisano

Pare większych fotek - choc wypaczją ogólny wygląd modelu w Tej akurat Skali na minus jak sądzę . Model Długi 6,5cm (9cm z lufą) szeroki 3cm.

P1290669.JPG

P1290558.JPG

P1290711.JPG

P1290687.JPG

P1290559.JPG

Napisano

I właśnie o takie fotki chodzi (prócz tej ze szklanicą do łyskacza)

Natomiast zdjęciom zawierającym jakiekolwiek szczegóły anatomiczne wykonawców lub osób przypadkowych mówimy stanowcze NIE

Napisano

I znowu weszły małe - nie kumam nic z tego . W linku u kolegi z Panterką w 1:35 wstawiłem ta samą co tu umnie 3cia z kolei od góry licząc -i tam większa a tu taka sama jak te wcześniejsze - ,ale jak powiadasz ,że ok to OK . A odnośnie szklanicy to nie taka jak trzeba ? - sporo łyskacza wchodzi

Napisano (edytowane)

Dzięki . Muszę się spieszyć bo to ostatni rok z Germańcami.

Myślałem nawet żeby się zwolnić z pracy było by więcej czasu ,ale po nerwowej rozmowie z szanowną żoną i wysłuchaniu jej materialistycznych argumentów zrezygnowałem z pomysłu ;) . Pozdrawiam 72kowicza

Edytowane przez Gość
Napisano

Jak dla mnie najlepszy Twój model z dotychczasowych. No i zdjęcia o ciut lepsze!

Napisano

Dzięki Darek za komenta - . Nie ma lipy >>> Kolejny się robi, Hummel wczesny od Smoka we własnej osobie :

P1290774.JPG

P1290770.JPG

P1290773.JPG

P1290771.JPG

sorki za żywą podstawkę ;)

• 2 weeks later...