Szydercza Gała Napisano 9 Sierpnia 2015 Share Napisano 9 Sierpnia 2015 Odnoszę wrażenie że ten łosz został nie tylko tam gdzie chciałeś. Sam dobór koloru jest tylko powycieraj go dokładniej z płaskich powierzchni. Co do tej ruskości, to to jest carski okręt, wtedy wszystko było na wysoki połysk, na stopie pokojowej oczywiście, tak że z rdzą i brudem delikanie ( nie mówię że wcale, ale nie mozesz go zdemolować jak jakiejś krypy z czasów sajuza ) Tym dzrzwiom i lukom możesz łatwo dodac plastyczności, wszelki klamki i zawiasy możesz dołożyć jako proste kawałki drucika 0,05-0,1. Kolor do wnętrza nawiewników chyba trochę za bardzo pinkusiowy, przynajmniej na zdjęciach tak wygląda ( czerwony to wogóle dziwny kolor, na zdjęciach potrafi wyglądać zupełnie inaczej niż w realu ). Ot tyle mUNdrości z mojej strony. Mam nadzieję że nie odbierasz moich postów jako czepialstwa, chciałbym żebyś miał na półce porządnego Wariaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 11 Sierpnia 2015 Share Napisano 11 Sierpnia 2015 ...Kolor do wnętrza nawiewników chyba trochę za bardzo pinkusiowy, przynajmniej na zdjęciach tak wygląda ( czerwony to wogóle dziwny kolor, na zdjęciach potrafi wyglądać zupełnie inaczej niż w realu )... pewnie można go też nieco złoszować... trochę zgaśnie i powinno być OK. paczym dalej,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutobor Napisano 2 Września 2015 Autor Share Napisano 2 Września 2015 Witam wnętrze nawiewników potraktowałem rozrzedzonym "smoke" łosz lekko zmyty i pokryte białą mgiełką czyli z łosza wyszedł presheiding ;D. Niestety prace wstrzymane gdyż podczas remontu zaginęła mi jedna część (ten mały prostokąt z nawietrznikiem) :( Na razie zapijam piwem pomysły jak dorobić tą część Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutobor Napisano 18 Września 2015 Autor Share Napisano 18 Września 2015 Po ochłonięciu zostało mi wyskrobać od podstaw Tubę też w miarę udało się wykonać I wyszło coś takiego, troszkę było przekoszone ale już naprawiłem, ostatnie szlify zostały i może będzie się nadawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi