zibizk Napisano 27 Stycznia 2015 Share Napisano 27 Stycznia 2015 Witam! Kolejny model (chyba juz ostatni w tej skali) trafia na półkę Tygrys Tamiya, lufa RB Model, blachy Aber, kalki ARMO. No to zaczynamy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 28 Stycznia 2015 Share Napisano 28 Stycznia 2015 Skala nikczemna, model nawet fajny zrobiony, ale merytoryka kaplica. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Stycznia 2015 Share Napisano 28 Stycznia 2015 Malarska strona wyszła moim zdaniem bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 28 Stycznia 2015 Share Napisano 28 Stycznia 2015 Extra model - nie przesadzone papranie ...Co do tej merotryki o której wspomniał Seb chyba miał na mysli kolor - wydaje się za mało "oliwkowaty" koniec 1942 - na taki były malowane pierwsze tygrysy w Tunezji...Samo 1943 wg. mnie bardziej na miejscu w opisie, ale nie ma się co czepiać. Mnie się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibizk Napisano 9 Lutego 2015 Autor Share Napisano 9 Lutego 2015 Dzięki za komentarze. Skala nikczemna Stwierdziłem, że wyginanie blaszek w tej skali to już nie na moje nerwy więc przerzucę się chyba na 1:35, chociaż jeszcze kilka modeli czeka w kolejce.... ale merytoryka kaplica Czyżby tu chodziło o brak spawów, i śrub ?? Co do tej merotryki o której wspomniał Seb chyba miał na mysli kolor - wydaje się za mało "oliwkowaty" koniec 1942 - na taki były malowane pierwsze tygrysy w Tunezji...Samo 1943 wg. mnie bardziej na miejscu w opisie, W realu model wygląda zdecydowanie na bardziej zielonkawy (oliwkowy) niż na zdjęciach robionych telefonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi