Daz Napisano 28 Stycznia 2015 Share Napisano 28 Stycznia 2015 Kolejny transporter to M2 Bradley od Academy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 28 Stycznia 2015 Super Moderator Share Napisano 28 Stycznia 2015 Bardzo fajnie wyszedł - szczególnie podoba mi się zaciek na bocznym prawym elemencie pancerza (zasłania tylne prawe koła) pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 28 Stycznia 2015 Share Napisano 28 Stycznia 2015 Ładniusi w moim klimacie można by było mu zaznaczyć trochę mocniej detal ale to kwestia gustu którego nie podważam Jest dobrze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hafes Napisano 28 Stycznia 2015 Share Napisano 28 Stycznia 2015 Wszystko fajnie, ale wyrzutnie granatów dymnych to chyba odwrotnie przykleiłeś. No chyba że załoga lubi sobie pod nogi wystrzelić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 29 Stycznia 2015 Share Napisano 29 Stycznia 2015 Model wyjątkowo "spokojny", jak na Ciebie Podoba mi się, choć trochę mnie zastanawia, jaki na pojeździe rzeczywistym byłby powód powstania tych zacieków na dolnych partiach bocznych osłon... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi