Daz Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Kolejny transporter to M2 Bradley od Academy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator Reflect Posted January 28, 2015 Super Moderator Share Posted January 28, 2015 Bardzo fajnie wyszedł - szczególnie podoba mi się zaciek na bocznym prawym elemencie pancerza (zasłania tylne prawe koła) pozdrawiam Christian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirek66 Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Ładniusi w moim klimacie można by było mu zaznaczyć trochę mocniej detal ale to kwestia gustu którego nie podważam Jest dobrze . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hafes Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Wszystko fajnie, ale wyrzutnie granatów dymnych to chyba odwrotnie przykleiłeś. No chyba że załoga lubi sobie pod nogi wystrzelić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubisz Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Model wyjątkowo "spokojny", jak na Ciebie Podoba mi się, choć trochę mnie zastanawia, jaki na pojeździe rzeczywistym byłby powód powstania tych zacieków na dolnych partiach bocznych osłon... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts