Super Moderator jawkers Napisano 8 Listopada 2007 Super Moderator Share Napisano 8 Listopada 2007 Witam. Wyciągnąłem z szafy taki zestaw Italeri w skali 1:72. W zestawie brakuje lufy działa 3,7cm oraz żołnierza. Pudełko Instrukcja Oraz trzy wypraski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBat Napisano 8 Listopada 2007 Share Napisano 8 Listopada 2007 Swego czasu interesował mnie ten zestaw i nawet miałem go w łapkach. Wygląda całkiem nieźle i to jest jeśli się nie mylę stosunkowo nowa Italerka, więc ze składaniem też nie powinno być problemów. Czy planujesz się za niego zabrać w najbliższym czasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 8 Listopada 2007 Autor Super Moderator Share Napisano 8 Listopada 2007 Może coś zacznę robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 9 Listopada 2007 Share Napisano 9 Listopada 2007 Swego czasu interesował mnie ten zestaw i nawet miałem go w łapkach. Wygląda całkiem nieźle i to jest jeśli się nie mylę stosunkowo nowa Italerka, więc ze składaniem też nie powinno być problemów. Witam! Niestety-stareńkie ESCI! Wszedłem w posiadanie oryginału w końcu lat 80tych XX wieku. W owych czasach zestaw bezkonkurencyjny - dziś znać rękę czasu. Ludziki z obsługi: część nawet niezła, część taka sobie. Działa: najlepiej przedstawia się Pak 37, trochę gorzej wypada Pak 40, Flak 38 mocno uproszczony. Za cenę ok.25 PLN jest to materiał wyjściowy do przeróbek i waloryzacji, jeśli zaś komuś nie chce się w takie rzeczy bawić pozostają droższe zestawy żywiczne Attacku, ARMO lub nowsze plastikowe produkty ACE i Rodena. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DBauer Napisano 9 Listopada 2007 Share Napisano 9 Listopada 2007 Właśnie robie PaK 40 tylko 1/35. Pomalujesz swojego PaKa na Panzergrau? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 9 Listopada 2007 Autor Super Moderator Share Napisano 9 Listopada 2007 Właśnie robie PaK 40 tylko 1/35. Pomalujesz swojego PaKa na Panzergrau? Robię do niego małą dioramę. Wiesz nieznam się na poj. pancernych itp. czy "panzergrau" to kolor zielony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 9 Listopada 2007 Share Napisano 9 Listopada 2007 Robię do niego małą dioramę.Wiesz nieznam się na poj. pancernych itp.czy "panzergrau" to kolor zielony? Witam! Słowo "grau" oznacza szary,a "panzergrau" to taki b. ciemnoszary. W sprawach kolorystyki proponuję przepatrzyć wątki warsztatowe. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 9 Listopada 2007 Autor Super Moderator Share Napisano 9 Listopada 2007 Jak dotrę do etapu malowania to dlaczego nie. Pomaluje w kolorze szarym. Dzięki za wytłumaczenie. Jak by to był kolor "Pancergray" to bym wiedział że to szary. A "grau" to chyba po niemiecku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 10 Listopada 2007 Share Napisano 10 Listopada 2007 "grau" to chyba po niemiecku? Witam! Dokładnie. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBat Napisano 10 Listopada 2007 Share Napisano 10 Listopada 2007 Niestety-stareńkie ESCI! Wszedłem w posiadanie orginału w końcu lat 80tych XX wieku.W owych czasach zestaw bezkonurecyjny-dziś znać rękę czasu.Ludziki z obsługi :część nawet niezła,część taka sobie.Działa: najlepiej przedstawia się Pak 37,trochę gorzej wypada Pak 40,Flak 38 mocno uproszczony.Za cenę ok.25 PLN jest to materiał wyjściowy do przeróbek i waloryzacji,jeśli zaś komuś nie chce się w takie rzeczy bawić No to narobiłeś mi smaczku na ten zestaw Dzięki za recenzję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi