Darth_hobbit Napisano 12 Lutego 2015 Share Napisano 12 Lutego 2015 Airfix 1:72 : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 12 Lutego 2015 Share Napisano 12 Lutego 2015 Malowany pędzlem? Bo jakoś słabo wygląda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 12 Lutego 2015 Share Napisano 12 Lutego 2015 Kolego zapoznaj się ze szpachlą. Sporo modeli już skleiłeś, a dalej ten element u ciebie kuleje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darth_hobbit Napisano 12 Lutego 2015 Autor Share Napisano 12 Lutego 2015 Jak ja kocham polską mentalność. Tylko się utwierdzam w przekonaniu, że z krajanami nie ma co dyskutować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pomidor Napisano 12 Lutego 2015 Share Napisano 12 Lutego 2015 Aaaaach! No bo trzeba było od razu pisać, że oczekujesz tylko ochów i achów Świetny model! Niesamowicie wyciągnąłeś ten kiepski zestaw ............. (podać producenta)! Elegancko położone kalki, a w dodatku świetnie się położyły w liniach podziału. No i wykończenie! Te smaczki! Świetnie odtworzone wycieki paliwa i smarów, przybrudzone opony, wycieki płynów, osmolenia km-ów. Mało tego! Metalizer idealnie położony! Praktycznie jak oryginał! I nie przejmuj się tymi malkontentami! Prawdziwy Sabre też miał szew na grzbiecie i w dyszy wylotowej oraz pleksiglasowy, niemalowany wiatrochron! Poważnie! Wszystko jest na zdjęciach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash Napisano 12 Lutego 2015 Share Napisano 12 Lutego 2015 "Polską mentalność" to Ty masz. Koledzy nic złego Ci nie napisali, a raczej to co stwierdzić może każdy na pierwszy rzut oka. Jak masz jakiś kompleks bycia Polakiem to obecny świat oferuje Ci możliwość łatwego zmienienie miejsca zamieszkania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 13 Lutego 2015 Share Napisano 13 Lutego 2015 Aaaaach! No bo trzeba było od razu pisać, że oczekujesz tylko ochów i achów Świetny model! Niesamowicie wyciągnąłeś ten kiepski zestaw ............. (podać producenta)! Elegancko położone kalki, a w dodatku świetnie się położyły w liniach podziału. No i wykończenie! Te smaczki! Świetnie odtworzone wycieki paliwa i smarów, przybrudzone opony, wycieki płynów, osmolenia km-ów. Mało tego! Metalizer idealnie położony! Praktycznie jak oryginał! I nie przejmuj się tymi malkontentami! Prawdziwy Sabre też miał szew na grzbiecie i w dyszy wylotowej oraz pleksiglasowy, niemalowany wiatrochron! Poważnie! Wszystko jest na zdjęciach! JA TEŻ CHCE POCHWAŁĘ Jesteście nieludzcy ...ale uważajcie sobie, bo Pan Darth_hobbit jak się poczuje dotknięty, potrafi polecieć niezłymi epitetami (moja szanowna rodzicielka na własnej godności to odczuła) i będziecie się musieli wstydzić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SrebrnyKrzyz Napisano 16 Lutego 2015 Share Napisano 16 Lutego 2015 A ja powiem wprost. Długo obserwuje fora, głownie te nasze rodzime i jedno co widzę tworzące się grupki wzajemne wchodzące sobie w mniej szlachetną część pleców. Na każdym forach jest kilku naprawdę dobrych modelarzy. Jeśli ktoś z kimś nie trzyma i się wychyla zostaje skrytykowany i zaszczuty. Taki Solo wielokrotnie atakował słownie innych użytkowników plując na nich i dostawał co najwyżej krótkie urlopy. Pokazywał też swój rusofobizm i też był ok oraz homofobię i jakoś nikt nie miał nic naprzeciw ! Mam taką zasadę: skoro kogoś krytykujesz to zrób taki sam model i pokaż co umiesz ! Tłumaczenie nic nie muszę oznacza, że krytykant nic nie umie. To była moja pierwsza dłuższa i ostatnia wypowiedź. Swoje modelarstwo zatrzymam dla siebie i bliskich mi osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 16 Lutego 2015 Share Napisano 16 Lutego 2015 Pan Darth_hobbit postanowił się wypowiedzieć se swojego alter ego. Oba konta zostały zbanowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi