KubaRo95 Napisano 12 Lutego 2015 Share Napisano 12 Lutego 2015 Witam, Model zaczęty w połowie stycznia, warsztat bedzie skromy jako, że czas w sesji jest ograniczony. Model wymalowany został weathering, narazie jest 70% obic zrobione i nadbudówka została potraktowana pigmentami i olejami, przede mną jeszcze oleje, biedronka, reszta obic, błoto. P.S. Sorry za jakość zdjęć i tło ale nie miałem możliwości uzyskać na obecną chwile niczego lepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 12 Lutego 2015 Share Napisano 12 Lutego 2015 Szkoda że nie cały od początku. Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaRo95 Napisano 12 Lutego 2015 Autor Share Napisano 12 Lutego 2015 Obiecuje, że z dwóch pozostałych bedzie warsztat od początku ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luzak Napisano 12 Lutego 2015 Share Napisano 12 Lutego 2015 Świetny ferdek, Będę kibicował. Może się czegoś nauczę , ale przejść z technik modeli kartonowych na plastikowe będzie ciężko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 12 Lutego 2015 Share Napisano 12 Lutego 2015 Nie miałeś kłopotu ze spasowaniem elementów? Jak spasowanie błotników? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaRo95 Napisano 12 Lutego 2015 Autor Share Napisano 12 Lutego 2015 Ogólnie to uzyłem tylko małej ilości szpachli rozpuszczalnej wamodu w okolicach łączenia tylnej nadbudówki z kadłubem, reszta była spasowana ok. Co do błotników to spasowanie jest o tyle uciążliwe, że trzeba giąć je na oko zwłaszcza tam gdzie kadłub rozszerza się po bokach, poza tym spasowanie na 7.5/10 jak dla mnie, tamiya to to nie jest ale dramatu też nie ma : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi